Mara Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Вокаје, брате слатки, хвала ти што помажеш (а како би другачије) овој мојој ђеци да нађу прави пут до православља!!! isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Sestro slatka nema na čemu :cheesy: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Имаш од мене чарапе "штрикала ми стара нана" 8086.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 A kad počinju časovi kod Darka?da nije u štrajku? :cheesy: Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 A kad počinju časovi kod Darka?da nije u štrajku? :cheesy: Мислим да још сређује интернет. Зовем га сутра, па ти јавим..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 :cheesy: blagoš mene.... ne može mi zima više ništa sad kad sam naoružan sa vunom dada bh8xal9bamozdainebi .... PS. A u prevodu znam ja to tvoje štrikanje šta znači.... i da znaš da nisam zaboravio 1405_love .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 :cheesy: blagoš mene.... ne može mi zima više ništa sad kad sam naoružan sa vunom dada bh8xal9bamozdainebi .... PS. A u prevodu znam ja to tvoje štrikanje šta znači.... i da znaš da nisam zaboravio 1405_love .... Знам да ниси!!! Ал те пратим у бек стејџу 8086.gif 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 dada :cheesy: 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Maro, kad je sledeci cas, obavesti me, pliz. Natasha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 A kad počinju časovi kod Darka?da nije u štrajku? isus-sinai Мислим да још сређује интернет. Зовем га сутра, па ти јавим..... OK. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Maro, kad je sledeci cas, obavesti me, pliz. Natasha и мене, пошто сам пропустио први час :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Додај слободно и мене на тај списак. dada Нажалост морао сам синоћ да одсустујем због неког изненадног састанка, и да будем искрен, не знам колико ћу на даље уопште бити у прилици да слушам предавања због неких обавеза Да ли је неко снимао синоћно предавање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Maro, kad je sledeci cas, obavesti me, pliz. Natasha Среда 21.00 час!!! Подсећам вас све у уторак - шаљем мејл!!! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Da li ovo predavanje koje smo propustili ima negdje u arhivi da se može preslušati? "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ја ћу се потрудити да добијете материјал, а ви се потрудите да присуствујете часовима!!! jahojao234 greengrin :cheesy2: klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука