tpku_2b Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 .. Google Chrome ... inace, Linux Ubuntu 10.04 ... radilo je sve do zadnjeg predavanja ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ... Meda resio problem ... sve sljaka na TS3 ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 И ја сам испала са тим спика, али ме је упозорио да је време истекло и да морам поново да инсталирам нови тим спик, само сам следила упутства, која ми је дао тим спик кад бих га подигла... сад ради и конектује ме на живе речи... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Изгледа да смо сви распуштени и од веронауке неће бити ништа више :cheesy2: :mad: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Изгледа да смо сви распуштени и од веронауке неће бити ништа више :cheesy2: Одакле сад то ? :mad: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Па колико дуго нема предавања ? по томе закључујем само ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Па колико дуго нема предавања ? по томе закључујем само ! Проф. има обавезе запичињемо опет кад се среди. 0442_feel http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ja sam resila da zavrsim fakultet.. greengrin winter srcee.napokon.. pocela predavanja nemam vremena za druge stvari... meni odgovara ovako buuuuuuu buuuuuuu buuuuuuu omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 izvinjavam se... htela sam samo jos dodati... da ovo ne znaci da me ne interesuje veronauka vise omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlanabl Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Jухуууу,има ли кога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 0203_cool[move][/move] "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlanabl Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 javascript:void(0); Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 јели ради ово... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Тренутно не, али спремамо нешто мноооого добро и требутно се налази на столу људи који су одговорни за Верску наставу у Србији. Не смемо много да причамо, али биће изненађење за све, најпре за дечицу која уче веронауку а онда и за све вас. Стрпите се мало.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука