Jump to content

Упис на прву online веронауку у Србији!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 284
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И ја сам испала са тим спика, али ме је упозорио да је време истекло и да морам поново да инсталирам нови тим спик, само сам следила упутства, која ми је дао тим спик кад бих га подигла... сад ради и конектује ме на живе речи...  0212_rolleyes

apel.png

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Изгледа да смо сви распуштени  :( и од веронауке неће бити ништа више  :cheesy2: :mad:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Изгледа да смо сви распуштени  :( и од веронауке неће бити ништа више  :cheesy2: :(

Одакле сад то ?  :mad:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Па колико дуго нема предавања ? по томе закључујем само !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Па колико дуго нема предавања ? по томе закључујем само !

Проф. има обавезе запичињемо опет кад се среди.  0442_feel

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • Гости

Тренутно не, али спремамо нешто мноооого добро и требутно се налази на столу људи који су одговорни за Верску наставу у Србији. Не смемо много да причамо, али биће изненађење за све, најпре за дечицу која уче веронауку а онда и за све вас.

Стрпите се мало..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...