Mara Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Драга браћо и сестре, Обавештавам вас да вечерас нисам у могућности да одржим час веронауке због разлога личне природе (пословне обавезе), али вас молим да научите Символ вере и његово тумачење за следећи час. Погледајте линк http://www.4shared.com/document/BLsdzW2a/__online.html Следећи час ћемо одржати у среду, 15.9. 2010. године у 21.00 сат и говорићемо о молитви. 70zfof0qsamomolitva Желим вам свако добро од Господа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Da li je neko snimao peti i sesti cas??? Posto sam propustila bila bih zahvalna ako bi mi prosledio.... Da nadoknadim propusteno hvala omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Da li je neko snimao peti i sesti cas??? Posto sam propustila bila bih zahvalna ako bi mi prosledio.... Da nadoknadim propusteno hvala http://www.4shared.com/audio/pKR5wpiW/sesti_cas_veronauke.html Evo ja imam sa sestog casa, a nemam sa petog, pa neka neko postavi link za peti. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Da li je neko snimao peti i sesti cas??? Posto sam propustila bila bih zahvalna ako bi mi prosledio.... Da nadoknadim propusteno hvala http://www.4shared.com/audio/pKR5wpiW/sesti_cas_veronauke.html Evo ja imam sa sestog casa, a nemam sa petog, pa neka neko postavi link za peti. hvala hvala hvala cekamo peti... 89898989898989 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Слави, послала сам ти линкове за часове на пп. 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Драга браћо и сестре, Обавештавам вас да одржавање часова из веронауке одлажемо до даљњег!!! О евентуалном наставку одржавања часова ћу вас накнадно обавестити. Тренутно сам пребукирана приватним пословима, а успут сам и болесна. Чујемо се! Желим вам свако добро од Господа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 a ја већ 30мин. муку мучим да се улогујем!!! :cheesy: 0212_rolleyes е бре... надам се да наставимо heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlanabl Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Да нам брзо оздравите! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 А када ће наставак 89898989898989 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 А када ће наставак 89898989898989 89898989898989 70A.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Нешто се чудно дешава 89898989898989 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 koliko sam ja shvatila Mara je prebukirana.... Ali ja se i dalje nadam da cemo mi nastaviti sa veronaukom... 70zfof0qsamomolitva omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 биће настављена веронаука, само да се Мара мало ослободи обавеза zru клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 биће настављена веронаука, само да се Мара мало ослободи обавеза dada dada zru "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 биће настављена веронаука, само да се Мара мало ослободи обавеза dada zru :( crvenilo :bla: dada kolo2 kolo2 kolo2 .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> i svi ostali smajlici kojih ima.. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука