Mamica Forumska Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 hvala dada 8086.gif 0110_hahaha "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Драга браћо и сестре, Обавештавам вас да ће се други час веронауке за почетнике одржати у среду, 4. августа, 2010. године у 21.00 час. Опет и опет вас молим да се саберемо 15 минута раније како бисмо се усагласили са техником, тј. подесили све опције на Team speak систему и у 21.00 почели са радом. На другом часу ћемо поновити све оно што смо говорили на прошлом часу (Психолошки доживљај религије), поразговараћемо о тексту Здраво и болесно у религијском доживљају, Владете Јеротића, а потом ћемо говорити о постању света и човека. Молим вас да узмете активно учешће на часу!!! Погледајте следеће линкове: http://www.4shared.com/file/icaHuH0p/_3__prvi_cas_psiholoski_dozivl.html http://www.4shared.com/file/vKqSJvNt/zdravo_i_bolesno_u_religijskom.html http://www.4shared.com/file/lnq4IvAt/_2__teorija_zana_pijazeadoc.html Па, како би рекао наш мудри владика Игнатије:" Подсети се, размисли и одговори". Желим вам свако добро од Господа. Ваша Мара Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Mole se "Darkovi đaci" da se "pojave" večeras u 21.00h na Team speak ukoliko su zainteresovani za utvrđivanje gradiva iz pravoslavne veronauke!!! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Дошао бих и ја, као "ничији ђак" - наравно, уколико буде места. Ако буде максималан број, искључићу се како би они који су регуларни "полазници" имали предност, али - буде ли места, ето и ја бих долутао у нади да нешто научим :bla: Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 E, hvala, Maro, sto si stavila extenziju .docx, sad bar ne moram da radim domaci, imam sva opravdanja za to, jer moj Word 2003 to ne moze da otvori. :bla: Ionako moram deci da dam veceru tada i stavim ih u krevet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ницо ни мој ворд није хтео да отвори, али сам у прозору са опцијом који програм да изаберем, изабрала прероруку са интернета, тако да ми је микрософт препоручио ворд 2003, са допунама који је отворио Марина документа, фрее...Дакле у дну прозора са понуђеним програмима, стоји плава look for the appropriate program on the Web 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ницо ни мој ворд није хтео да отвори, али сам у прозору са опцијом који програм да изаберем, изабрала прероруку са интернета, тако да ми је микрософт препоручио ворд 2003, са допунама који је отворио Марина документа, фрее...Дакле у дну прозора са понуђеним програмима, стоји плава look for the appropriate program on the Web 1314_womens Pa još mi se niko nešto nije žalio da ne može da otvori to pisanije. E, sekastarčo, svaka ti čast na snalažljivosti - biće od tebe "dobra" pravoslavka! Šta ti je žeđ za znanjem!!! mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 A, bilo je lakse da ga ti odmah save-ujes sa .doc extenzijom, jer tvoj program ima i staru i novu extenziju, nego da se mi zezamo posle. Pa, hvala sekastarco, nesto nece kod mene tako....a i nije mi cilj u zivotu, da budem "dobra pravoslavka", vec dobar covek i dobra majka. 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 A, bilo je lakse da ga ti odmah save-ujes sa .doc extenzijom, jer tvoj program ima i staru i novu extenziju, nego da se mi zezamo posle. Pa, hvala sekastarco, nesto nece kod mene tako....a i nije mi cilj u zivotu, da budem "dobra pravoslavka", vec dobar covek i dobra majka. dada Draga Nico, sve ovo što radim radim dobrovoljno i sa puno ljubavi, veruj mi. Ulažem tu puno vremena i energije. Želim da pomognem koliko je u mojoj moći svima koji žele da se upoznaju sa pravoslavnom verom i pravoslavnim učenjem. Dalje, ja nisam u obavezi da prekucavam predavanja sa časa. To radim dobrovoljno. I to iziskuje dosta vremena i energije. Niko se do sada nije žalio da ne može da skine ta predavanja. Mogla si lepo da mi napišeš da imaš problem sa tim i ja bih se potrudila da to rešim. Ukoliko neko želi nešto da nauči mora i sam malo da se potrudi. To sam mislila kada sam sekastarči napisala "da će biti dobra pravoslavka". Možda sam se nespretno izrazila i izazvala ovakvu tvoju reakciju.Nisam imala lošu nameru. Nema loših i dobrih pravoslavaca. Verujem da si ti dobra osoba i dobra majka, a tvoja je stvar da li ćeš biti "pravoslavka" ili ne. Nadam se da ćemo ovaj nesporazum prevazići. znaaaaao Želim ti svako dobro od Gospoda! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Sta ces, Maro, tako i ja moram mojim djacima, sudbina nam takva. greengrin A potrudila sam se i ja da budem dobra pravoslavka i skinem te extenzije ko sekastarca. greengrin Hvala ti na ulozenom trudu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 zru greengrin greengrin 0110_hahaha 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1405_love 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ali, i dalje ne mogu treci link da otvorim (Jerotica). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Hvala draga Maro na tvom trudu i prekucavanju tekstova. Sada i mi koji ne prisustvujemo predavanjima mozemo da nesto procitamo i naucimo. mense0198626478946378946 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Hvala draga Maro na tvom trudu i prekucavanju tekstova. Sada i mi koji ne prisustvujemo predavanjima mozemo da nesto procitamo i naucimo. mense0198626478946378946 Све на ползу наше свете, апостолске, мученичке СПЦ и српског народа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука