Jump to content

Упис на прву online веронауку у Србији!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 284
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Драга браћо и сестре,

Обавештавам вас да ће се други час веронауке за почетнике одржати у среду, 4. августа, 2010. године у 21.00 час.

Опет и опет вас молим да се саберемо 15 минута раније како бисмо се усагласили са техником,  тј. подесили све опције на Team speak систему и у 21.00 почели са радом.

На другом часу ћемо поновити све оно што смо говорили на прошлом часу (Психолошки доживљај религије), поразговараћемо о тексту Здраво и болесно у религијском доживљају, Владете Јеротића, а потом ћемо говорити о постању света и човека.

Молим вас да узмете активно учешће на часу!!!

Погледајте следеће линкове:

http://www.4shared.com/file/icaHuH0p/_3__prvi_cas_psiholoski_dozivl.html

http://www.4shared.com/file/vKqSJvNt/zdravo_i_bolesno_u_religijskom.html

http://www.4shared.com/file/lnq4IvAt/_2__teorija_zana_pijazeadoc.html

Па, како би рекао наш мудри владика Игнатије:" Подсети се, размисли и одговори".

Желим вам свако добро од Господа.

Ваша Мара

Подели на овим сајтовима

Дошао бих и ја, као "ничији ђак" - наравно, уколико буде места. Ако буде максималан број, искључићу се како би они који су регуларни "полазници" имали предност, али - буде ли места, ето и ја бих долутао у нади да нешто научим  :bla:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Ницо ни мој ворд није хтео да отвори, али сам у прозору са опцијом који програм да изаберем, изабрала прероруку са интернета, тако да ми је микрософт препоручио ворд 2003, са допунама који је отворио Марина документа, фрее...Дакле у дну прозора са понуђеним програмима, стоји плава look for the appropriate program on the Web

1314_womens

apel.png

Подели на овим сајтовима

Ницо ни мој ворд није хтео да отвори, али сам у прозору са опцијом који програм да изаберем, изабрала прероруку са интернета, тако да ми је микрософт препоручио ворд 2003, са допунама који је отворио Марина документа, фрее...Дакле у дну прозора са понуђеним програмима, стоји плава look for the appropriate program on the Web

1314_womens

Pa još mi se niko nešto nije žalio da ne može da otvori to pisanije.

E, sekastarčo, svaka ti čast na snalažljivosti - biće od tebe "dobra" pravoslavka! Šta ti je žeđ za znanjem!!!  mense0198626478946378946

Подели на овим сајтовима

A, bilo je lakse da ga ti odmah save-ujes sa .doc extenzijom, jer tvoj program ima i staru i novu extenziju, nego da se mi zezamo posle.

Pa, hvala sekastarco, nesto nece kod mene tako....a i nije mi cilj u zivotu,  da budem "dobra pravoslavka", vec dobar covek i dobra majka. 1314_womens

Подели на овим сајтовима

A, bilo je lakse da ga ti odmah save-ujes sa .doc extenzijom, jer tvoj program ima i staru i novu extenziju, nego da se mi zezamo posle.

Pa, hvala sekastarco, nesto nece kod mene tako....a i nije mi cilj u zivotu,  da budem "dobra pravoslavka", vec dobar covek i dobra majka. dada

Draga Nico,

sve ovo što radim radim dobrovoljno i sa puno ljubavi, veruj mi. Ulažem tu puno vremena i energije. Želim da pomognem koliko je u mojoj moći svima koji žele da se upoznaju sa pravoslavnom verom i pravoslavnim učenjem. Dalje, ja nisam u obavezi da prekucavam predavanja sa časa. To radim dobrovoljno. I to iziskuje dosta vremena i energije. Niko se do sada nije žalio da ne može da skine ta predavanja. Mogla si lepo da mi napišeš da imaš problem sa tim i ja bih se potrudila da to rešim. Ukoliko neko želi nešto da nauči mora i sam malo da se potrudi. To sam mislila kada sam sekastarči napisala "da će biti dobra pravoslavka". Možda sam se nespretno izrazila i izazvala ovakvu tvoju reakciju.Nisam imala lošu nameru. Nema loših i dobrih pravoslavaca. Verujem da si ti dobra osoba i dobra majka, a tvoja je stvar da li ćeš biti "pravoslavka" ili ne.

Nadam se da ćemo ovaj nesporazum prevazići.   znaaaaao

Želim ti svako dobro od Gospoda!

Подели на овим сајтовима

Hvala draga Maro na tvom trudu i prekucavanju tekstova. Sada i mi koji ne prisustvujemo predavanjima mozemo da nesto procitamo i naucimo.

mense0198626478946378946

Све на ползу наше свете, апостолске, мученичке СПЦ и српског народа!  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...