Плаво Небо Написано Децембар 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2019 Викторијини водопади некада и сада. Вода, клима.. Велико питање за цело човечанство.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 11, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 28, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 28, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 5, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 5, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2020 Волим да шетам чак и по снегу, зими. И тако, на пар стотина метара од моје куће, иако смо близу града, пре годину, две, на једном пропланку у близини шуме, а на неколико десетина и десетина и десетина километара од најближе планине, наиђох на трагове који ми нису изгледали да су од пса. Стручњак за животиње ми је потврдио сумњу да су вучји. Исте трагове сам налазио и у самом насељу. Пратио сам их уз нашу ограду, да би, у једном тренутку, ти исти били са друге стране ограде. Из места је прескочио ту ограду висине преко метар ипо. Богу хвала ништа од животиња није недостајало, али, један комшија је причао да је вука видео како стоји на путу, а на неких, отприлике километар удаљености од трагова које сам ја сликао. У близини је била комшијина штала са овцама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јун 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јун 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука