Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 пи бре што сте размажени confused 70A.gifтаки смо ти ми 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 пи бре што сте размажени 1314_womens confused Cuti ti! Prvo probaj zabe pa nesto reci. 70A.gif Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! Аха хи хи а и за хоботнице E aj daj link da se i tamo shalimo 70A.gif Црни ти ина да нас линчују 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 пи бре што сте размажени 70A.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif 4chsmu1таки смо ти ми 1314_womensма ти и ви што оћете да пробате, него ови што се саблажњавају на храну 4chsmu1 njamnjam Oduzio se post, a? gringrin confused ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989оће то од много слатко :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 пи бре што сте размажени 70A.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif 4chsmu1таки смо ти ми 1314_womensма ти и ви што оћете да пробате, него ови што се саблажњавају на храну 4chsmu1 njamnjam Oduzio se post, a? gringrin confused ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989оће то од много слатко :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! Аха хи хи а и за хоботнице E aj daj link da se i tamo shalimo 70A.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Bataci ko bataci nista posebno, slicno pilecim sto neko rece samo manji...ja dala mojoj drugarici da proba, bili pohovani, onako istegnuti...nije znala, ali nisam imala srca da joj ne kazem sta joj je u tanjiru pre nego je probala...odustala je...predrasude su ti cudo...mada ni ja nisam mnogo bolja. 4chsmu1 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 е безвезе, од хране правити измет, погано ... д'извинете на бруталности коментара 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Е брате нисам а и не бих, били су једном на дегустацији у НС на сајму, и спопале мене колеге пробај па пробај, а ја не могу па да ће чудо бити, били и пужеви, сервирани у њиховим кућицама, са луком и першуном, они кажуда су супер укусни, али ја стварно нисам могла. Мада кад је човјек гладан ко зна? Глад нема очију. 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Е брате нисам а и не бих, били су једном на дегустацији у НС на сајму, и спопале мене колеге пробај па пробај, а ја не могу па да ће чудо бити, били и пужеви, сервирани у њиховим кућицама, са луком и першуном, они кажуда су супер укусни, али ја стварно нисам могла. Мада кад је човјек гладан ко зна? Глад нема очију. 4chsmu1можеш ли да замислиш да се пријатно изненадиш?мислим да би то био врхунски пораз предрасуде klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Мени су жабљи батаци служили искључиво за испитивање особина нерава и мишића, доказивања надражљивости мишића, показивање акционих струја у мишићима и тд... А њихово маљушно срце за доказе закона ''све или ништа''... klapklap Давам не говорим о масакру којим се припремају за ове огледе... 4chsmu1 Могу вам рећи да кад одсечеш батак, да се врло лако одере кожа са њега, обзиром да остаје мишић, нема ничег ту чудног и различитог о другог мишића... А са извиђачима не једноч летњој шумској школи сам јела батаке скакавца... Нахватали момци оне велике пољске и испржили их и посолили... Као чипс... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ма шта им фали, ево као пилетина: 4chsmu1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 наааааајс 4chsmu1 доста бре са тим зазубицама klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ма шта им фали, ево као пилетина: 8086.gif Kad sam ih ja jeo u Pragu, nisu bas tako izgledali. Ma ko zna sta sam ja jeo... Ja sam narucio u kineskom restoranu piletinu, a dobio male batake. Ja sam mislio da su pilici ali na fiskalnom racunu pisalo "frogs". Tako ti je to kad konobar ne zna engleski 8086.gif Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Е брате нисам а и не бих, били су једном на дегустацији у НС на сајму, и спопале мене колеге пробај па пробај, а ја не могу па да ће чудо бити, били и пужеви, сервирани у њиховим кућицама, са луком и першуном, они кажуда су супер укусни, али ја стварно нисам могла. Мада кад је човјек гладан ко зна? Глад нема очију. 8086.gif E mene interesuje kakvi li su puzevi? Ima li ko da se usudio pa da ih proba. Ja bi ih probao. 8086.gif Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука