Jump to content

ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ ЖАБЉЕ БАТАКЕ?

Guest

Препоручена порука

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Hahaha znaci otvorio si temu! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif confused 1314_womens

Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah!  confused1

Аха хи хи а и за хоботнице

E aj daj link da se i tamo shalimo  70A.gif

Црни ти ина да нас линчују  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

пи бре што сте размажени  70A.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif 4chsmu1

таки смо ти ми  1314_womens
ма ти и ви што оћете да пробате, него ови што се саблажњавају на храну  4chsmu1

njamnjam

Oduzio se post, a? gringrin

confused

confused1

ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989
оће то од много слатко  :bla:
Подели на овим сајтовима

• Гости

пи бре што сте размажени  70A.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif 4chsmu1

таки смо ти ми  1314_womens
ма ти и ви што оћете да пробате, него ови што се саблажњавају на храну  4chsmu1

njamnjam

Oduzio se post, a? gringrin

confused

confused1

ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989
оће то од много слатко  :)
:bla:
Подели на овим сајтовима

• Гости

Hahaha znaci otvorio si temu! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif confused 1314_womens

Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah!  confused1

Аха хи хи а и за хоботнице

E aj daj link da se i tamo shalimo  70A.gif

Подели на овим сајтовима

Bataci ko bataci nista posebno, slicno pilecim sto neko rece samo manji...ja dala mojoj drugarici da proba, bili pohovani, onako istegnuti...nije znala, ali nisam imala srca da joj ne kazem sta joj je u tanjiru pre nego je probala...odustala je...predrasude su ti cudo...mada ni ja nisam mnogo bolja.

4chsmu1

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Е брате нисам а и не бих, били су једном на дегустацији у НС на сајму, и спопале мене колеге пробај па пробај, а ја не могу па да ће чудо бити, били и пужеви, сервирани у њиховим кућицама, са луком и першуном, они кажуда су супер укусни, али ја стварно нисам могла. Мада кад је човјек гладан ко зна? Глад нема очију. 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Е брате нисам а и не бих, били су једном на дегустацији у НС на сајму, и спопале мене колеге пробај па пробај, а ја не могу па да ће чудо бити, били и пужеви, сервирани у њиховим кућицама, са луком и першуном, они кажуда су супер укусни, али ја стварно нисам могла. Мада кад је човјек гладан ко зна? Глад нема очију. 4chsmu1

можеш ли да замислиш да се пријатно изненадиш?

мислим да би то био врхунски пораз предрасуде  klapklap

Подели на овим сајтовима

Мени су жабљи батаци служили искључиво за испитивање особина нерава и мишића, доказивања надражљивости мишића, показивање акционих струја у мишићима и тд...

А њихово маљушно срце за доказе закона ''све или ништа''...  klapklap

Давам не говорим о масакру којим се припремају за ове огледе...  4chsmu1

Могу вам рећи да кад одсечеш батак, да се врло лако одере кожа са њега, обзиром да остаје мишић, нема ничег ту чудног и различитог о другог мишића...

А са извиђачима не једноч летњој шумској школи сам јела батаке скакавца... Нахватали момци оне велике пољске и испржили их и посолили...

Као чипс...  319.gif

apel.png

Подели на овим сајтовима

Ма шта им фали, ево као пилетина:  4chsmu1

Постављена слика

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ма шта им фали, ево као пилетина:  8086.gif

Постављена слика

Kad sam ih ja jeo u Pragu, nisu bas tako izgledali. Ma ko zna sta sam ja jeo... joooj Ja sam narucio u kineskom restoranu piletinu, a dobio male batake. Ja sam mislio da su pilici ali na fiskalnom racunu pisalo "frogs". Tako ti je to kad konobar ne zna engleski  8086.gif

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Е брате нисам а и не бих, били су једном на дегустацији у НС на сајму, и спопале мене колеге пробај па пробај, а ја не могу па да ће чудо бити, били и пужеви, сервирани у њиховим кућицама, са луком и першуном, они кажуда су супер укусни, али ја стварно нисам могла. Мада кад је човјек гладан ко зна? Глад нема очију. 8086.gif

E mene interesuje kakvi li su puzevi? Ima li ko da se usudio pa da ih proba. Ja bi ih probao. 8086.gif

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...