Morgoth Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Немојте то да једете људи није можда укус лош ал има оне ситне кости што не могу да се исчисте никако и то траба да једеш с тим костима и баш онда ти буде некако безвезе бре једеш оне мале ситне коске леле пих... пробо ја а био гладан па појео доста а ево једу и они мене данас кад их се присетим... ух! 1314_womensЈел си и прсте полизао Ух бре боље да не причам можда и је укус ок ал те кости ми брајко на нос произашле баш “I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina ....ma jesu kao piletina nego ima mnogo da se glodje gloc glocono nema nista na njemu....doduse zavisi od zabe 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina ....ma jesu kao piletina nego ima mnogo da se glodje gloc glocono nema nista na njemu....doduse zavisi od zabe 1314_womens Можда су оне Крастаче укусније confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 70A.gif Oduzio se post, a? confused 1314_womens ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina ....ma jesu kao piletina nego ima mnogo da se glodje gloc glocono nema nista na njemu....doduse zavisi od zabe 1314_womens Можда су оне Крастаче укусније confusedmozda ako ti ne smeta grebanje jezika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! 70A.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina ....ma jesu kao piletina nego ima mnogo da se glodje gloc glocono nema nista na njemu....doduse zavisi od zabe 1314_womens Можда су оне Крастаче укусније confusedmozda ako ti ne smeta grebanje jezikamislim kraste i tako to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 70A.gif Oduzio se post, a? confused 1314_womens ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989Постаћеш БананаМенка https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/bla.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! 70A.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! kazu da je isti efekat mirisa i posle ruckanja zmije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 70A.gif Oduzio se post, a? confused 1314_womens ja sam jutros doruckovala banane i suve kajsije sa medom i jos nisam gladna za divno cudo...ali me malo vrti stomak,mora da sam preterala sa bananama 89898989898989Постаћеш БананаМенка https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/bla.gifuuuuuuuuuuuu opasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! 70A.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! Аха хи хи а и за хоботнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! 70A.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! kazu da je isti efekat mirisa i posle ruckanja zmije Znaci ne jesti zmije. Hvala na obavestenju https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 пи бре што сте размажени 1314_womens confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina ....ma jesu kao piletina nego ima mnogo da se glodje gloc glocono nema nista na njemu....doduse zavisi od zabe 1314_womens Можда су оне Крастаче укусније confused mozda ako ti ne smeta grebanje jezika хехе е добро ти ово Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hahaha znaci otvorio si temu! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif confused 1314_womens Evo ja jesam! I mnogo su dobre zabe! Ali posto sam tek kasnije saznao sta sam pojeo imao sam gadan osecaj u grlu i odvratan zadah! Аха хи хи а и за хоботнице E aj daj link da se i tamo shalimo 70A.gif Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука