Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 кажу да бубашвабе имају већу протеинску вредност од меса ... а тарантулу мораш да обријеш klapklap klapklap srcee (шала!) srcee обријеш где се тог сети 4chsmu1 Коњско месо сам јео и није лоше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 4chsmu1 Значи од жабљих батака, преко скакавца, тигрова, пантера, хијене...коња, стигосмо и да бубашваба и тарантула... 0212_rolleyes па не знам можда би могли да организујемо велику освету комарцима: ЈЕДИМО КОМАРЦЕ ДА НЕ ЈЕДУ ОНИ НАС!!! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Zaista treba se rijesiti dlacica natarantuli , ali ne brijanjem , nego se pale na vatri, gledao sam kako se sprema , ali nisam jeo , znam da se ne sole , a to je vec bljak. Ja inace zacinjavam so hranom (hrana je sporedna , a zacini glavni) 0212_rolleyes Gadim se na bubasvabe ,ali zato sto su nacisti (svabe) ,a ne sto su bube, ma ako mirise jeo bi sve, kad vidim da to ljudi jedu i da su zivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ево сад ће крај поста,па онда једите шта год желите. klapklap klapklap 0110_hahaha а на мемију се налазе и батаци али Пилећи 0110_hahaha klapklap 0110_hahaha ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Од те необичне хране,јела сам пужеве и шкољке.Шкољке ми се не свиђају. klapklap 0110_hahaha Ја сам пре за неки свињски или јунећи батак.Оче Иване,што Ви не знате шта ваља klapklap,него лепо је и оно од врата или потрбушина-шарено 0110_hahaha 0110_hahaha klapklapА,да ли је некад неко од вас јео маст и хлеб,па одозго-кристал шећер,као и качамак са млеком и шећером? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Јесам ја јела маст и шећер и маст и со, и фантастично је, јамиииии, а ово друго нисам никад - какво је? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Мрзим маст!!! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Кад сам била дете,мајка нам је само тако спремала качамак и било ми је лепо.Подсећа по мало на гриз. Сада тако једе мој старији син,а ја преферирам са сиром. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Мрзим маст!!! 0110_hahaha А чварке и сланиницу? 0110_hahaha Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 0110_hahaha Кога да млатим, чварке, сланиницу или пихтије??? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Од те необичне хране,јела сам пужеве и шкољке.Шкољке ми се не свиђају. klapklap 0110_hahaha Ја сам пре за неки свињски или јунећи батак.Оче Иване,што Ви не знате шта ваља dada,него лепо је и оно од врата или потрбушина-шарено 0110_hahaha 0110_hahaha klapklapА,да ли је некад неко од вас јео маст и хлеб,па одозго-кристал шећер,као и качамак са млеком и шећером? Јесам ја јела маст и шећер и маст и со, и фантастично је, јамиииии, а ово друго нисам никад - какво је?е сад можете да изете мас прва лига klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 319.gif Кога да млатим, чварке, сланиницу или пихтије??? 29dz8zk Секастарчо,пошто не можеш да одлучиш,(с)млати од сва три по порцију! :cheesy2: 0409_feel klapklap 319.gif 4chsmu1 klapklap klapklap 29dz8zk Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 319.gif Кога да млатим, чварке, сланиницу или пихтије??? 319.gif Секастарчо,пошто не можеш да одлучиш,(с)млати од сва три по порцију! :cheesy2: 0409_feel klapklap 4chsmu1 joooj klapklap 29dz8zk 29dz8zk Сваког по мало трас , трас да се опамете klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 89898989898989 :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 89898989898989 :cheesy2: јоооој што ти слатка та њушкица 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука