marina Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 0409_feel Pa kombinovano, zbog dekora!!! 0442_feel calabrc pa da,interesantnije je, jos ako ih jedes sa vocem to ti je odmah i salata i mesouh ako ih jedes zive to je extra posno, samo malo posolis...njam njam jam A da li se mogu jesti u postu? 4chsmu1 bliss jeeee http://www.canada.com/vancouversun/news/arts/story.html?id=daf7ebbd-19de-43cd-ac2c-c3b230f3f519 па 89898989898989, зависи да ли их спремиш на води или уљу, или их једеш живе!!! dada живеее, ааааа сад ми већ мука, изгубих вољу да ишта једем данас.... 319.gif п.с. паде ми на памет, можда не би било лоше и на масти их пржити кад се не пости :P 4chsmu1 mislim da je bolje da se skuvaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 МРЗИМ МАСТ!!! bliss jeeee Маслиново уље и со... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Грицкалице за драгог док гледа текму!!! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 МРЗИМ МАСТ!!! 319.gif Маслиново уље и со... dada Ма било шта само да се не крећу по тањиру bliss jeeee 0442_feel ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Грицкалице за драгог док гледа текму!!! bliss jeeeee onda ja imam drugi recept,osusis pa budu kao cips pa krc krc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Грицкалице за драгог док гледа текму!!! bliss jeeee И пиво, идеална комбинација 0442_feel 319.gif ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2011 spavanje1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Pohovani žablji bataci Sastojci: 50 žabljih bataka sok od 1 limuna so biber 3 jaja brašno prezle ulje za prženje Priprema: Žablje batake očistite, operite, posolite i pobiberite po ukusu. Iscedite jedan limun pa sokom pokapajte batake tako da do svakog bataka dođe bar malo limunovog soka. Batake, svaki pojedinačno uvaljajte prvo u brašno, zatim u razmućena jaja i na kraju u prezle. U tiganj staviti ulje da se dobro zagreje. Tek kada je ulje vrelo stavljati batake da se prže. Pržiti sa obe strane dok ne porumene. Pohovani žablji bataci najčešće se služe uz tartar sos ili neki drugi umak, a možete kao prilog poslužiti i bareni krompir ili neko drugo povrće. http://najrecepti.com/glavna-jela/pohovani-zablji-bataci/ Могу и без јаја да би били посни spavanje1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 zasto li smo aktivni na ovim temama kad god je post????? 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ваљда подсвијест? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 zasto li smo aktivni na ovim temama kad god je post????? 1414_feelpa da nam proradi apetit smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ne bih jela zablje batake..... Ne volim da eksperimentisem 1414_feel Tako da meni apetit ....... smej.gif Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 osamucen 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 0110_hahaha osamucen 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 ja cu ovo da jedem tek ako ne budem imao sta da jedem, a opet tu je i sungayzing, tako da, neka hvala osamucen Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука