Jump to content

ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ ЖАБЉЕ БАТАКЕ?

Guest

Препоручена порука

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Не вала ја... нити пробао нити намеравам...

само суви лебац и горки краставчики  :)  :bla:
greengrin 4chsmu1 :(

би пробо у сваком случају  :)

Подели на овим сајтовима

Имао сам дјевојку кинексињу (праву правцату, рођену у Шангају).

Када ми је испричала шта све они једу... све мање и мање ми се свиђају ти Кинези greengrin

Све у свему, ови жабљи батаци и нису гадљиви у односу на то шта Кинези једу 4chsmu1

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

:)

Oduzio se post, a? :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

чујем да су веома укусни

Нисам, а и ја сам исто чуо али не намеравам да пробам  0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Немојте то да једете људи није можда укус лош ал има оне ситне кости што не могу да се исчисте никако и то траба да једеш с тим костима и баш онда ти буде некако безвезе бре једеш оне мале ситне коске леле пих... пробо ја а био гладан па појео доста а ево једу и они мене данас кад их се присетим... ух! 1314_womens

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Немојте то да једете људи није можда укус лош ал има оне ситне кости што не могу да се исчисте никако и то траба да једеш с тим костима и баш онда ти буде некако безвезе бре једеш оне мале ситне коске леле пих... пробо ја а био гладан па појео доста а ево једу и они мене данас кад их се присетим... ух! 1314_womens

Јел си и прсте полизао  confused1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...