Гости Guest Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 7, 2010 Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 не Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 чујем да су веома укусни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Не вала ја... нити пробао нити намеравам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Не вала ја... нити пробао нити намеравам... само суви лебац и горки краставчики njamnjam 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 7, 2010 Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina njamnjam .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Njet... I ja sam čuo da su ko piletina njamnjam .... то сам и ја чуо , а хоботнице сам проверио и готово као да једеш Пилеће батаке и карабатаке 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Не вала ја... нити пробао нити намеравам... само суви лебац и горки краставчики :bla: greengrin 4chsmu1 би пробо у сваком случају клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Имао сам дјевојку кинексињу (праву правцату, рођену у Шангају). Када ми је испричала шта све они једу... све мање и мање ми се свиђају ти Кинези greengrin Све у свему, ови жабљи батаци и нису гадљиви у односу на то шта Кинези једу 4chsmu1 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Oduzio se post, a? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 bleh Oduzio se post, a? 11122 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 чујем да су веома укусни Нисам, а и ја сам исто чуо али не намеравам да пробам 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Morgoth Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Немојте то да једете људи није можда укус лош ал има оне ситне кости што не могу да се исчисте никако и то траба да једеш с тим костима и баш онда ти буде некако безвезе бре једеш оне мале ситне коске леле пих... пробо ја а био гладан па појео доста а ево једу и они мене данас кад их се присетим... ух! 1314_womens “I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Немојте то да једете људи није можда укус лош ал има оне ситне кости што не могу да се исчисте никако и то траба да једеш с тим костима и баш онда ти буде некако безвезе бре једеш оне мале ситне коске леле пих... пробо ја а био гладан па појео доста а ево једу и они мене данас кад их се присетим... ух! 1314_womensЈел си и прсте полизао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука