Jump to content

ђаво ... човеков пријатељ ако у духовној борби узрастамо?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 168
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Meni je fascinantno da na temi kako djavo izgleda veci broj posetilaca i komentatora postoji negoli na temi kako andjeo izgleda.

Mislim da to dosta govori i o nama...

Da,i ja sam to uocila...i ne samo to,na ni jednoj vjerskoj temi ,i duhovnoj temi,nema aktivnih clanova,kao na temi,gdje je neka senzacija...politika...i blacenje nekoga...

A,to je upavo po "planu" brata.." kneza,ovozemaljskog"... :cmizdrenje:,ispada da smo svi u sluzbi...???

Подели на овим сајтовима

nismo ni u kakvoj službi nego nas mrzi da naprežemo mozak.... a na senzacionalističkim temama može da se kucka i dok se priča sa nekim itd. kao što je mnogo lakše gledati tv nego čitati knjigu.... prvo ne zahteva nikakav napor a za čitanje knjige je potreban napor.... tj. odvojiti vreme,rešiti se,posvetiti se....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

nismo ni u kakvoj službi nego nas mrzi da naprežemo mozak.... a na senzacionalističkim temama može da se kucka i dok se priča sa nekim itd. kao što je mnogo lakše gledati tv nego čitati knjigu.... prvo ne zahteva nikakav napor a za čitanje knjige je potreban napor.... tj. odvojiti vreme,rešiti se,posvetiti se....

mense0198626478946378946...da,mozemo i tako reci...!

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Игњате, не буди тако ригидан и ограничен...

Истина је - веома често људи до Бога дођу заобилазним путем...

Цане рулз. :)

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ja se slazem i mislim da je to i ona balzakova -zlo je,bez sumnje,dobro cije se posledice ne pokazuju-

Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима.

Подели на овим сајтовима

Ako zlo ima svoj smisao onda je Hiler jedan od najvecih pozitivaca,zar ne ?Glavna je poenta da zlo nema smisla vec da ga covek svojim krsenjem zapovesti sam stvara i izaziva.Bog nikada ne upotrebljava zlo da bi izazvao neko dobro.Dobro i zlo nemaju nikakve veze i nikada se ni u cemu ne mogu izmesati kao ulje i voda.Neko ko ga je roditelj jos dok je bio beba predao u nekom manastiru i koji je celog zivota slusao samo za dobro i za Boga,ne treba mu djavo da bi upoznao svog Gospoda.

"Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svetlost, a od svetlosti mrak, koji prave od gorkog slatko a od slatkog gorko"

Подели на овим сајтовима

Znam samo da sam prvo morala dotaći dno da bih tek posle upoznala Boga koji mi je pomogao. Zanimljiva mi je ta misao da čovek uvek prvo upozna đavola pa tek posle Boga. Ima jako puno istine u tome.

E,pa sta bismo mi bez "naseg" lucifera?Nista,cak ni Boga ne bi upoznali.Daj te budimo ozbiljni.Gore imajmo srca.

Подели на овим сајтовима

"Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svetlost, a od svetlosti mrak, koji prave od gorkog slatko a od slatkog gorko"

Игњате, само за тебе - једна песма са албума Кисело и слатко...

http://www.youtube.com/watch?v=NaAzxP-tKmQ

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...