Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

пре 4 минута, Natasa. рече

E baš volim kad iznosim neke stavove, pa me neko nipodaštava jer sam trudna. Kud i rekoh da sam trudna, uglavnom to ljudi koriste kao izgovor da me ponize.

ko da si bolesna, ne trudna 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

ko da si bolesna, ne trudna 

Pa ono...nije baš lobotomija :smeh1:.

Da mi ne raste stomak ne bih ni primetila da sam trudna. E da...malo mi kasni :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Да ствар буде бизарнија, исте особе, које вичу како треба само правити, децу понижавају труднице. 

Ne pali vatru tamo gde je nema.

Koristiš varnicu, da napraviš požar 

Ko je koga ponizio? @Natasa. Da li sam te ja ponizila?

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, ViktorijaV рече

interesovanje za nju?

mnogo je vole, pa se interesuju za nju:smeh1: Inace, nema je dugo...:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Pa ono...nije baš lobotomija :smeh1:.

Da mi ne raste stomak ne bih ni primetila da sam trudna. E da...malo mi kasni :smeh1:.

dobra si, već si se utrenirala, sa Viktorom si bila nervoznija... 

kad sam bila trudna sa Lanom, upisala sam vožnju da ne bih grizla po kući :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Ne pali vatru tamo gde je nema.

Koristiš varnicu, da napraviš požar 

Ko je koga ponizio? @Natasa. Da li sam te ja ponizila?

Nema potrebe potezati moje trenutno stanje. Argumentujem svohe stavove, ako se nekom ne sviđaju, bezveze je potezati trudnoću.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

nervoznija

Više zabrinutija jer sam gubila ranije. Sad ne primećujem.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Сања Т. рече

To sam i htela da kažem.

Inače, da ne ode predaleko, izvini ako sam bila gruba i uvredila te. To svakako ne želim. Paziću na dalje ...

Ovo nisi videla,a sve ostalo jesi,jel da?

Razumem.

пре 2 минута, Natasa. рече

Nema potrebe potezati moje trenutno stanje. Argumentujem svohe stavove, ako se nekom ne sviđaju, bezveze je potezati trudnoću.

Stvarno nema, izgleda da je ipak do karaktera.

Pogledaj dobro u kom smislu sam pomenula i sećaš li se šale od prošli put među nama?

Nisam trebala da pominjem,to je jedino tačno.

Ali tvojoj tvrdoj kori i sujeti izgleda sad ne vredi ni hiljadu izvini - i to je ok. Jer ti možeš svima sve da kažeš, ali tebi se  ne sme ništa.

Izvini, još jednom, neće se ponoviti.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Сања Т. рече

Ovo nisi videla,a sve ostalo jesi,jel da?

Razumem.

Stvarno nema, izgleda da je ipak do karaktera.

Pogledaj dobro u kom smislu sam pomenula i sećaš li se šale od prošli put među nama?

Nisam trebala da pominjem,to je jedino tačno.

Ali tvojoj tvrdoj kori i sujeti izgleda sad ne vredi ni hiljadu izvini - i to je ok. Jer ti možeš svima sve da kažeš, ali tebi se  ne sme ništa.

Izvini, još jednom, neće se ponoviti.

Nema toliko veze sa tobom, ovo je rasprostranjena pojava. Ok mi je da neko krene ad hominem da sam bezobrazna, prosta, štagod...ovde sam 100 godina svašta videh...ali kakve veze ima da li sam trudna, u PMSu, menopauzi...štagod. Nije mi ok da se žene posmatraju kroz hormonski status kroz koju god fazu prolazile.  Opet, smeta mi to kao pojava, nema veze sa tobom.

Izneseš stav i ne slušaju te...ma ova je trudna...mora da je u PMSu...klimakterična baba...bezveze.

Подели на овим сајтовима

Nema toliko veze sa tobom, ovo je rasprostranjena pojava. Ok mi je da neko krene ad hominem da sam bezobrazna, prosta, štagod...ovde sam 100 godina svašta videh...ali kakve veze ima da li sam trudna, u PMSu, menopauzi...štagod. Nije mi ok da se žene posmatraju kroz hormonski status kroz koju god fazu prolazile.  Opet, smeta mi to kao pojava, nema veze sa tobom.

Izneseš stav i ne slušaju te...ma ova je trudna...mora da je u PMSu...klimakterična baba...bezveze.

To si u pravu sve 

Подели на овим сајтовима

Pa ako cemo iskreno, kod nas su prema svima takvi. Ako nisi trudna, onda si razveden/razvedenica, sa ili bez fakulteta, bogat/siromasan, lepa/ruzna... Uvek je neki razlog da te pokusaju “diskreditovati” ako im se ne dopada misljenje/stav koji zauzimas. Naravno, ne pricam ovde o Sanji koja se i lepo izvinula, nego uopste. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...