PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Није баш хришћански, али ја бих, вероватно, вратила истом мером, да мало бар осети каква је његова посесивност. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Није баш хришћански, али ја бих, вероватно, вратила истом мером, да мало бар осети каква је његова посесивност. 0205_whistlingUmorila bi se ubrzo, jer ti to nije u prirodi. blehSledeci... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Бар мало, док се не уморим! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Бар мало, док се не уморим! 0205_whistling Ja mislim, naprotiv, da bi takav uzivao u toj vrsti paznje. bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Бар мало, док се не уморим! 0205_whistling Ja mislim, naprotiv, da bi takav uzivao u toj vrsti paznje. bleh Вероватно си у праву, имаш незавидно искуство своје сестре. Верујем да је, мученица, све покушала да уразуми свог супруга пре него што се одлучила да га напусти. Слажем се са Тобом да је такво осећање појединих (било мушкараца било жена) једна паталошка опседнутост услед недостатка љубави. И услед себичности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Zdravko Čolić - Ljubomora (LIVE @ Marakana, 1978) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Evo malo mojih komsija i skolskih drugara. 0205_whistling http://www.youtube.com/watch?v=leTBEs9YBlc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ne mogu da se javljam ljudima na ulici,da se ponasam normalno kad sretam druge muskarce.А ти ничим ниси допринела да он буде љубоморан?Што не можеш да се јавиш људима на улици? Шта значи понашати се нормално кад срећеш друге (друге, у ком смислу) мушкарце? Ето мало подпитања :cheesy2: cak ne mogu ni na internet fino da sjednem da ovo napisem.Jesam samo tim sto postojim.Na drugo pitanje,zato sto su mi svi ljubavnici,cak i braca i rodjaci.Cak ima i drugu vrstu ljubomore,ne moze da me djeli ni sa roditeljima,sestrama,bratom.ali sve napravi tako da ja osjecam krivicu,i stvarno se cesto zapitam je li do mene.a najveci problem je sto je moja p[riroda takva da se osjecam licemjerno ako izbjegavam ljude,pravim se da nekog ne vidim,uzas. Ruzno je mozda sto ti ovo kazem, ali, onda ti tu nema zivota...to mi je i jedan svestenik rekao.Nego pokusavam polako.premladi smo obadvoje,pa hocu da mu dam jos malo vremena,ali ne previse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Није баш хришћански, али ја бих, вероватно, вратила истом мером, да мало бар осети каква је његова посесивност. 4chsmu1nije to bas tako kako zvuci,bolesnome ne mozes vratiti istom mjerom jer je bolestan,samo mozes napraviti gore.Sve sam pokusala,ama bas sve.Mada,nije meni tako crno,uvjek imam svoj osmjeh i vjeru :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Бар мало, док се не уморим! :cheesy2: Ja mislim, naprotiv, da bi takav uzivao u toj vrsti paznje. 4chsmu1 Istina.Takvi ljudi uzivaju u takvim napadima,pa onda prebaca na partnera da ga napada zato sto se njemu svidja neko pa pere svoju savjest napadajuci.stvarno UZAS,i nista mu ne dopire do mozga.Mada,posmatrajuci svog supruga,mislim da mu to zaista potjece iz djetinstva i iz svoje porodice.I svakog dana se bojim da tu nema lijeka.A najsmjesnije je to sto mi djelujemo idealni,a u kuci pakao koji on i ne primjecuje,jer je na sve prijetnje oguglao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 А јеси ли живот, ишта предузела, брачно саветовалиште, психолошка помоћ, ишта? Бојим се да жаљењем на њега на форуму нећеш ништа поправити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Zivot, hvala ti sto si iskrena i hrabra da sa nama podelis ovo iskustvo. :cheesy2: Znam da nije lako pricati o tome, ali mozda se na taj nacin malo rasteretis. aliluja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Vecina clanova su pravoslavni hriscani,i bas me interesuje kako posmatraju brak.Prije nego sto sam se udala,bila sam ubedjena da moze svak da se promjeni i da nije vazno kakav je zivot vodio prije toga.A sad tek vidim da prije nego neko udje u brak,treba da otvori sve karte na sto i da zna na cemu je,da li je spreman da se zrtvuje. I jos nesto,ne zalim se,meni je to svakodnevnica,i postalo mi je normalno,mozda na zalost,a mozda na srecu.Nego samo zelim da ljudi koji imaju ljubomornog partnera ,znaju sta ih ceka,jer to nije ni malo ni naivno,ni simpaticno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Prije nego sto sam se udala,bila sam ubedjena da moze svak da se promjeni i da nije vazno kakav je zivot vodio prije toga. Свако МОЖЕ да се промијени, ствар је тога да ли ЖЕЛИ, да се промијени, а када Господ Бог види његов труд (ако се ради о промјени на боље) онда Он њему и помогне у његовом науму. Наравно да је тешко, наравно да тражи времена, наравно да се пуно тога мора претрпити у току процеса који се зове обожење или задобијање Духа Светога, али је вриједно тога. Е сад сасвим је друга прича када човјек неће да се мијења, и када је њему његово понашање сасвим у реду, он не види грешку у себи, него у другима, па тако тражи од других да се покоравају вољи његовој. Стога мој одговор теби био би: СВАКО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМИЈЕНИ НА БОЉЕ УКОЛИКО ИМА ВОЉЕ И УКОЛИКО ТО СТВАРНО ЖЕЛИ. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Zivot, hvala ti sto si iskrena i hrabra da sa nama podelis ovo iskustvo. :cheesy2: Znam da nije lako pricati o tome, ali mozda se na taj nacin malo rasteretis. Ово и јесу 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука