Jump to content

Ђецо...маните се романтике !

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, obi-wan рече

Ti si isp`o romantican, al` sledeci put uzmi i kobasice.

Уф... Добро, ако ти тако кажеш... Надам се само да неће да ме тера да једем чоколадне бомбоне заједно са кобасицама... То ми уопште не би било романтично... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Уф... Добро, ако ти тако кажеш... Надам се само да неће да ме тера да једем чоколадне бомбоне заједно са кобасицама... То ми уопште не би било романтично...

Tja... probaj, nikad se ne zna... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Tja... probaj, nikad se ne zna... 0703_read

А не не не брате, прво ти, то је твоја идеја, није у реду да ја први изгинем због твоје(г схватања) романтике... :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

А не не не брате, прво ти, то је твоја идеја, није у реду да ја први изгинем због твоје(г схватања) романтике... :0205_whistling:

Pa zar ti ne rece da si balkanosaurus? Sad izlazi da si veci romantik nego ja. :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, ViktorijaV рече

Na poziv srca, olovka crta, piše...

Ljubav je čudesna,  osetiš ili ne...Neobjašnjivo, samo slušaš svoje srce.A ako ga ne slušaš ono se guši, pa opet olovka piše....Ljubav u srcu, erupcije, eksplozije na suncu...

...a onda...dođe vreme...spakuješ  možak u srce-- i nastaviš dalje. ❣️

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Pa zar ti ne rece da si balkanosaurus?

Јесте, тако'е, али, знаш, пролив има неку необјашњиву моћ и да избрише мачо компоненту и код најјачих... :)) 

Подели на овим сајтовима

Јесте, тако'е, али, знаш, пролив има неку необјашњиву моћ и да избрише мачо компоненту и код најјачих... :)) 

нарочито кад је мушкарац досадан ко пролив...:D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Биљана, два рече

Ма, то само нежне неке душе, са изливима љубави према другима, ал на трапавији начин.

Рече неко да је ваљда 90% светске (вероватно љубавне) поезије написано зато што неко није имао храбрости да приђе некоме и изрази му... нешто... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Биљана, два рече

ово сам цитирала због смешка, илити смајлија :mahmah:

не капирам сестро, али ставио сам "нешто" уместо оригиналног "љубав" јер људи свашта нешто зову љубав, тако да... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Верујем да песник “мора” да пише песме јер је песник. А не зато што је романтичан. 

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за branko miljkoviÄ citati

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. 

године ме стигле, шта ћеш, све ме мање разумеју ови млађи од 60 година... знаш живе људи свакако, ал без Љубави тешко

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Биљана, два рече

године ме стигле, шта ћеш, све ме мање разумеју ови млађи од 60 година...

не  знам шта да ти кажем... мораћеш да кренеш некако да то преводиш или тумачиш и за нас млађахне... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Vladan :::. рече

Sad je kasno. Il` balkanosaurus-rex, il` romantik. Uostalom, kobasice i cokolade bas idu zajedno. kreza.jpg.8095e4d1ca6757a8af7ee4d30e862182.jpg  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...