Vladan :::. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 минута, obi-wan рече Ti si isp`o romantican, al` sledeci put uzmi i kobasice. Уф... Добро, ако ти тако кажеш... Надам се само да неће да ме тера да једем чоколадне бомбоне заједно са кобасицама... То ми уопште не би било романтично... Smaragdni kamičak, Tavita, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече Уф... Добро, ако ти тако кажеш... Надам се само да неће да ме тера да једем чоколадне бомбоне заједно са кобасицама... То ми уопште не би било романтично... Tja... probaj, nikad se ne zna... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 1 минут, obi-wan рече Tja... probaj, nikad se ne zna... А не не не брате, прво ти, то је твоја идеја, није у реду да ја први изгинем због твоје(г схватања) романтике... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече А не не не брате, прво ти, то је твоја идеја, није у реду да ја први изгинем због твоје(г схватања) романтике... Pa zar ti ne rece da si balkanosaurus? Sad izlazi da si veci romantik nego ja. Драшко, Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 Пре сат времена, ViktorijaV рече Na poziv srca, olovka crta, piše... Ljubav je čudesna, osetiš ili ne...Neobjašnjivo, samo slušaš svoje srce.A ako ga ne slušaš ono se guši, pa opet olovka piše....Ljubav u srcu, erupcije, eksplozije na suncu... ...a onda...dođe vreme...spakuješ možak u srce-- i nastaviš dalje. ❣️ ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 5 минута, obi-wan рече Pa zar ti ne rece da si balkanosaurus? Јесте, тако'е, али, знаш, пролив има неку необјашњиву моћ и да избрише мачо компоненту и код најјачих... Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече Јесте, тако'е, али, знаш, пролив има неку необјашњиву моћ и да избрише мачо компоненту и код најјачих... нарочито кад је мушкарац досадан ко пролив... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 Ма, то само нежне неке душе, са изливима љубави према другима, ал на трапавији начин. obi-wan and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 33 минута, Биљана, два рече Ма, то само нежне неке душе, са изливима љубави према другима, ал на трапавији начин. Рече неко да је ваљда 90% светске (вероватно љубавне) поезије написано зато што неко није имао храбрости да приђе некоме и изрази му... нешто... Рапсоди, Драшко, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 4 минута, Vladan :::. рече да приђе неком и изрази му... нешто... ово сам цитирала због смешка, илити смајлија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 3 минута, Биљана, два рече ово сам цитирала због смешка, илити смајлија не капирам сестро, али ставио сам "нешто" уместо оригиналног "љубав" јер људи свашта нешто зову љубав, тако да... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 часа, Juanito рече Верујем да песник “мора” да пише песме јер је песник. А не зато што је романтичан. Поет, Биљана, два and Juanito је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 @Vladan :::. године ме стигле, шта ћеш, све ме мање разумеју ови млађи од 60 година... знаш живе људи свакако, ал без Љубави тешко Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 минута, Биљана, два рече године ме стигле, шта ћеш, све ме мање разумеју ови млађи од 60 година... не знам шта да ти кажем... мораћеш да кренеш некако да то преводиш или тумачиш и за нас млађахне... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 56 минута, Vladan :::. рече Јесте, тако'е, али, знаш, пролив има неку необјашњиву моћ и да избрише мачо компоненту и код најјачих... Sad je kasno. Il` balkanosaurus-rex, il` romantik. Uostalom, kobasice i cokolade bas idu zajedno. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука