JESSY Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Ако треба, могу увек попус да завршим imam već člansku kartu...dobijam do 25% popusta... Istopljeni kamen and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, JESSY рече imam već člansku kartu...dobijam do 25% popusta... Ха! А Нинослав Ги гари на 40%. ??? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 То је због братића, Амадеуса ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Ха! А Нинослав Ги гари на 40% I beg your pardon...? Поет, Smaragdni kamičak and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, JESSY рече I beg your pardon...? Not translatable JESSY and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Имам 40, као сарадник, млади писац. Зелену картицу, магичну. Друго, као упошњени имам црну, такођер магичну. 3. кад рецитујем поезију, добијам књиге и цвећке фор фрее. Од обожаватељки, а мени књиге, свакако нису потребне. Одма Ги поклањам, или ако су големе и тешке, користи их баба да Ги ставии на кацу са купус, кисел. JESSY је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 замислите на све ово савет мог духовника будућим младенцима..у питању је теолог..он каже јеси ли свестан кад се жениш да губиш себе 50 процената, а кад добијеш дете губиш себе 100 процената...ето ти чиста теолигија...тако живи ако хоћеш да будеш добар теолог... Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 On 31.8.2019. at 9:55, Juanito рече Жртвујемо се за друге себе ради, што је једино могуће егоистичним бићима. Иза сваког жртвовања стоји најчешће психолошка (обично неосвешћена) корист онога ко се жртвује. Што не мора бити лоше и на било чију штету, ал је корисно освестити крајњи мотив сваког жртвовања. Слажем се да је и у хришћанском жртвовању присутно бригање и за властито биће (идентитет), али оно није као у егоизму апсолутизовано. Прави се простор за другог и разуме се да се ван заједнице не може остварити лични идентитет, то је разумевање у крви истинског хришћанског себедавања,односно жртвовања. ana čarnojević and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 Nista sto cinim drugim nije zrtva, niti ocekujem ista za uzvrat ! To je moja dobra volja, obaveza koju prihvatam, potreba ili zelja. Zavisi od situacije. Alergicna sam na ono kukumavcenje: " Ja sam se za tebe (nju, njega, njih ) zrtvovao, a ti (ona, on, oni ) meni tako vracas " ! Smucilo mi se da slusam to. Sta vise, najcesce ti ljudi, lako zaborave, ili cak ne uvazavaju, ono sto su drugi njima ucinili. Od takvih ljudi ne trazim, i ne prihvatam, ni pomoc, ni usluge, ni poklone. Ako, iz pristojnosti, nisam u situaciji da odbijem, potrudim se da im sto pre uzvratim. Ono sto cinim za druge je MOJ izbor, i ne duguju mi nista. JESSY, Natasa., Istopljeni kamen and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука