Jump to content

Za čije babe zdravlje...

Препоручена порука

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

Ако треба, могу увек попус да завршим

imam već člansku kartu...dobijam do 25% popusta...:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

Ха! А Нинослав Ги гари на 40%

I beg your pardon...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, JESSY рече

I beg your pardon...?

Not translatable 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Имам 40, као сарадник, млади писац. Зелену картицу, магичну. Друго, као упошњени имам црну, такођер магичну. 3. кад рецитујем поезију, добијам књиге и цвећке фор фрее. Од обожаватељки, а мени књиге, свакако нису потребне. Одма Ги поклањам, или ако су големе и тешке, користи их баба да Ги ставии на кацу са купус, кисел. 

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

замислите на све ово савет мог духовника будућим младенцима..у питању је теолог..он каже јеси ли свестан кад се жениш да губиш себе 50 процената, а кад добијеш дете губиш себе 100 процената...ето ти чиста теолигија...тако живи ако хоћеш да будеш добар теолог...

Подели на овим сајтовима

On 31.8.2019. at 9:55, Juanito рече

Жртвујемо се за друге себе ради, што је једино могуће егоистичним бићима. Иза сваког жртвовања стоји најчешће психолошка (обично неосвешћена) корист онога ко се жртвује. Што не мора бити лоше и на било чију штету, ал је корисно освестити крајњи мотив сваког жртвовања. 

Слажем се да је и у хришћанском жртвовању присутно бригање и за властито биће (идентитет), али оно није као у егоизму апсолутизовано. Прави се простор за другог и разуме се да се ван заједнице не може остварити лични идентитет, то је разумевање у крви  истинског хришћанског себедавања,односно  жртвовања.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Nista sto cinim drugim nije zrtva, niti ocekujem ista za uzvrat !  To je moja dobra volja, obaveza koju prihvatam, potreba ili zelja. Zavisi od situacije. 

Alergicna sam na ono kukumavcenje: " Ja sam se za tebe (nju, njega, njih ) zrtvovao, a ti (ona, on, oni ) meni tako vracas " ! Smucilo mi se da slusam to. Sta vise, najcesce ti ljudi, lako zaborave, ili cak ne uvazavaju, ono sto su drugi njima ucinili.

Od takvih ljudi ne trazim, i ne prihvatam, ni pomoc, ni usluge, ni poklone. Ako, iz pristojnosti, nisam u situaciji da odbijem, potrudim se da im sto pre uzvratim.

Ono sto cinim za druge je MOJ izbor, i ne duguju mi nista. 

;):smeh1:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...