Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Salim se Tema je ozbiljna "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 9 минута, Сања Т. рече To u smislu udaće se za oca žene koju njen bivši muž oženi ? Да Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 5 часа, ana čarnojević рече ali...su...postojali...socijalni...mehanizmi..da...to...regulisu. ovo sam pomislio malo pre socijalni mehanizmi su nam otpali covek je bre konjina, marva...treba ga dresirati, vaspitavati, ko "stoku" ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Sad ce Vam postavim da vidite u kakvoj ja atmosferi arbajtujem, i oprostite unapred sto mnogo jedem g.... ! Драшко and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 57 минута, Natasa. рече ali ne verujem da ona to nije znala ovo nije iskljuceno da nije znala mnogo sto mi ne znamo o sebi samima pa se neprijatno iznenadimo Sanja Т. and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 VID_20190831_210942[1].3gp Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Sad ide ZENI NAM SE VUKOTA ! Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Дуња is back??? Дуња, Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече VID_20190831_210942[1].3gp Govor 005.m4a Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Драшко Haahahaha, evo ih biju brale, Drale , a ja radim mesecni izvestaj. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 24 минута, Драшко рече @Дуња is back??? Sretne oči što te vide, bro. <3 Evo mene, eto vas - rat Turcima! Драшко, JESSY and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 сат, Nikola Stojanovic рече Sad jel`to knjizara na Terazijama....(Slobodan Selenic)...? Поет је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @JESSY Ја сам бре ЛесковЧанин. ?? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Ја сам бре ЛесковЧанин. ma idi bre u peršun... Поет and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Ако треба, могу увек попус да завршим. ?? Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука