No name Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Тако ми је тешко читајући све ово,студирам Право и све више увиђам да нам је друштво запало у кризу,правни сиситем нам је никакав и кад размислим ја стварно не знам шта бих радила у оваквим случајевима slavabogu confused Veco, ništa tu ne možeš: ja sam na masteru KPA obrađivao MK Pravo i jedna rečenica Keneta Volca najbolje oslikava pravni poredak: "Međunarodnopravni sistem na nacionalnom nivou je hijerarhija, dok je na međunarodnom nivou opšta anarhija." Evo, čitam upravo KZ Srbije, član 180 - Obljuba sa detetom: (1) Ko izvrši obljubu ili sa njom izjednačen čin sa detetom, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina. (2) Ako je usled dela iz stava 1. ovog člana nastupila teška telesna povreda deteta prema kojem je delo izvršeno ili je delo izvršeno od strane više lica ili je delo imalo za posledicu trudnoću, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina. (3) Ako je usled dela iz st. 1. i 2. ovog člana nastupila smrt deteta, učinilac će se kazniti zatvorom od pet do osamnaest godina. (4) Neće se kazniti za delo iz stava 1. ovog člana učinilac, ako između njega i deteta ne postoji značajnija razlika u njihovoj duševnoj i telesnoj zrelosti. ...i zamisli sad da dobije svega pet godina što je, uz npr. neuračunljivost u stanju "action libreae in causa" ako me sećanje služi (ne namerna intoksikacija, tj odsustvo umišljaja) - moguće. Mada, ni belu košulju neće duže nostiti od desetak godina. Zbog toga i napisah - hemijska kastracija, za početak... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Тако ми је тешко читајући све ово,студирам Право и све више увиђам да нам је друштво запало у кризу,правни сиситем нам је никакав и кад размислим ја стварно не знам шта бих радила у оваквим случајевима slavabogu confused Veco, ništa tu ne možeš: ja sam na masteru KPA obrađivao MK Pravo i jedna rečenica Keneta Volca najbolje oslikava pravni poredak: "Međunarodnopravni sistem na nacionalnom nivou je hijerarhija, dok je na međunarodnom nivou opšta anarhija." Evo, čitam upravo KZ Srbije, član 180 - Obljuba sa detetom: (1) Ko izvrši obljubu ili sa njom izjednačen čin sa detetom, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina. (2) Ako je usled dela iz stava 1. ovog člana nastupila teška telesna povreda deteta prema kojem je delo izvršeno ili je delo izvršeno od strane više lica ili je delo imalo za posledicu trudnoću, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina. (3) Ako je usled dela iz st. 1. i 2. ovog člana nastupila smrt deteta, učinilac će se kazniti zatvorom od pet do osamnaest godina. (4) Neće se kazniti za delo iz stava 1. ovog člana učinilac, ako između njega i deteta ne postoji značajnija razlika u njihovoj duševnoj i telesnoj zrelosti. ...i zamisli sad da dobije svega pet godina što je, uz npr. neuračunljivost u stanju "action libreae in causa" ako me sećanje služi (ne namerna intoksikacija, tj odsustvo umišljaja) - moguće. Mada, ni belu košulju neće duže nostiti od desetak godina. Zbog toga i napisah - hemijska kastracija, za početak... Тек сам на почетку изучавања ове науке,тако да први пут читам овај члан,а јој то је жалосно 0203_cool bicycle ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 ..i zamisli sad da dobije svega pet godina što je, uz npr. neuračunljivost u stanju "action libreae in causa" ako me sećanje služi (ne namerna intoksikacija, tj odsustvo umišljaja) - moguće. Mada, ni belu košulju neće duže nostiti od desetak godina. Zbog toga i napisah - hemijska kastracija, za početak... Ипак мислим да неће жив изаћи из затвора, без обзира на колико година га осудили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 ..i zamisli sad da dobije svega pet godina što je, uz npr. neuračunljivost u stanju "action libreae in causa" ako me sećanje služi (ne namerna intoksikacija, tj odsustvo umišljaja) - moguće. Mada, ni belu košulju neće duže nostiti od desetak godina. Zbog toga i napisah - hemijska kastracija, za početak... Ипак мислим да неће жив изаћи из затвора, без обзира на колико година га осудили. A, da ga osude na robiju ne ide - znate šta sa pedofilima rade u zatvoru :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 ..i zamisli sad da dobije svega pet godina što je, uz npr. neuračunljivost u stanju "action libreae in causa" ako me sećanje služi (ne namerna intoksikacija, tj odsustvo umišljaja) - moguće. Mada, ni belu košulju neće duže nostiti od desetak godina. Zbog toga i napisah - hemijska kastracija, za početak... Ипак мислим да неће жив изаћи из затвора, без обзира на колико година га осудили. A, da ga osude na robiju ne ide - znate šta sa pedofilima rade u zatvoru :0104cheesy: To ce mu mozda biti i nagrada ..nego, bolje ga je prepustiti u ruke roditeljima deteta nego zatvoru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 A, da ga osude na robiju ne ide - znate šta sa pedofilima rade u zatvoru На то управо и мислим. Таква казна је можда и адекватнија од смртне. За овакве не треба имати милости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 ..i zamisli sad da dobije svega pet godina što je, uz npr. neuračunljivost u stanju "action libreae in causa" ako me sećanje služi (ne namerna intoksikacija, tj odsustvo umišljaja) - moguće. Mada, ni belu košulju neće duže nostiti od desetak godina. Zbog toga i napisah - hemijska kastracija, za početak... Ипак мислим да неће жив изаћи из затвора, без обзира на колико година га осудили. A, da ga osude na robiju ne ide - znate šta sa pedofilima rade u zatvoru :0104cheesy: To ce mu mozda biti i nagrada ..nego, bolje ga je prepustiti u ruke roditeljima deteta nego zatvoru. Родитељима јадним нема утјехе confused :0104cheesy: ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Gospode,naseli je u mesta bolja od ovog naseg gnusnog sveta.Obuzdavam misli i bes,sta da mislim o ovom necoveku,kad moramo da ga ljubimo kao same sebe...Neprijatelja svog.A kako pedofili u zatvoru prolaze,znamo iz prica,ali mi zoa onih koji ce se nad ovom skotom izivljavati,gresice dusine svoje ostali zatvorenici...I pitam se opet i opet,sta je jadno dete od osam godina moglo da skrivi da zasluzi ovo...Gospode,cuvaj nasu jadnu decu,molim te... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Gospode,naseli je u mesta bolja od ovog naseg gnusnog sveta.Obuzdavam misli i bes,sta da mislim o ovom necoveku,kad moramo da ga ljubimo kao same sebe...Neprijatelja svog.A kako pedofili u zatvoru prolaze,znamo iz prica,ali mi zoa onih koji ce se nad ovom skotom izivljavati,gresice dusine svoje ostali zatvorenici...I pitam se opet i opet,sta je jadno dete od osam godina moglo da skrivi da zasluzi ovo...Gospode,cuvaj nasu jadnu decu,molim te... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2010 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/746098/%D0%9E%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86+%D1%83%D0%BC%D1%80%D0%BE+%D1%83+%D1%81%D0%BD%D1%83.html Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Бог да му душу прости. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Браво Медо, прави си хришћанин. Видела сам на оној теми, али си обрисао не знам зашто, да браниш зликовца, ваљда у име православља, шта ли. Ишчашено. пс сад ћеш да се позиваш на његово покајање у затвору за два дана колико је био тамо, гарант dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ако се покајао разбојник на крсту, може и покојни Огулинац. Ми не знамо његово кајање или некајање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Браво Медо, прави си хришћанин. Видела сам на оној теми, али си обрисао не знам зашто, да браниш зликовца, ваљда у име православља, шта ли. Ишчашено. пс сад ћеш да се позиваш на његово покајање у затвору за два дана колико је био тамо, гарант dada Огулинац је премино од инфаркта на убијене девојчице рођендан,на св. пророка Илију . Паметноме доста ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Треба бити родитељ. Овао нешто лако је мени коментарисати. Ја јесам згрожена. И ово је сурово... Али помисао на патњу родитеља... Дефинитивно, треба имати дијете, осјетити, и онда се једна оваква тема да коментарисати. Ако помислим да моје дијете, и да.... ух. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука