sanja84 Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 Ljudi šta mislite o poslu patologa. Gledala sam mitarstva Aleksandra, i tamo je spomenuto kako je viđen jedan patolog u paklu i jedini razlog da je tamo je bilo to da je patolog. Zato što navodno patolozi uništavaju hram Božiji. Pošto planiram da uzmem tu spec. malo sam se zapitala nad tim. Našla sam posle neke stavove sličnih razmišljanja na tu temu. Учебный процесс в анатомичке: что недопустимо? https://www.pravmir.ru/uchebnyiy-protsess-v-anatomichke-chto-nedopustimo/ Хвала Рапсоди and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 4 часа, sanja84 рече Gledala sam mitarstva Aleksandra, i tamo je spomenuto kako je viđen jedan patolog u paklu i jedini razlog da je tamo je bilo to da je patolog. sanja84, Драшко, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 6 часа, sanja84 рече Ljudi šta mislite o poslu patologa. Gledala sam mitarstva Aleksandra, i tamo je spomenuto kako je viđen jedan patolog u paklu i jedini razlog da je tamo je bilo to da je patolog. Zato što navodno patolozi uništavaju hram Božiji. Pošto planiram da uzmem tu spec. malo sam se zapitala nad tim. Našla sam posle neke stavove sličnih razmišljanja na tu temu. Учебный процесс в анатомичке: что недопустимо? https://www.pravmir.ru/uchebnyiy-protsess-v-anatomichke-chto-nedopustimo/ Хвала treba birati ste cemo da gledamo i slusamo, ali zaista.... Procitao sam davno savet nekog ruskog svestenika kako ne treba citati "страшило" to jest tu literaturu koja naglasava ili sadrzi te neke zastrasujuce opise i "vidjenja" Ima mnogo lepse literature JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 13 минута, Драшко рече treba birati ste cemo da gledamo i slusamo, ali zaista.... Procitao sam davno savet nekog ruskog svestenika kako ne treba citati "страшило" to jest tu literaturu koja naglasava ili sadrzi te neke zastrasujuce opise i "vidjenja" Ima mnogo lepse literature Pa to..nekako mi je taj stav toliko debilan, Bože me prosti...sveštenik je to...ali ..ma daj. (mislim na ovaj tekst ispod, ona mitarstva ne bih ni komentarisala) Pa rekoh čisto da pitam :) "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 Могу да разумем једино у контексту следећем....ако узмемо да су патолози познаваоци ко фол узрока болести, па ту исту болест никако не повезују са грехом као главним узрочником већине болести. Што не уче народ и не пишу студије да је грех већином узрочних свих болести.... грдно ће да страдаваЈу. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 44 минута, Рапсоди рече Могу да разумем једино у контексту следећем....ако узмемо да су патолози познаваоци ко фол узрока болести, па ту исту болест никако не повезују са грехом као главним узрочником већине болести. Што не уче народ и не пишу студије да је грех већином узрочних свих болести.... грдно ће да страдаваЈу. misli se prvenstveno na obdukcije. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 1 минут, sanja84 рече misli se prvenstveno na obdukcije. Ааааааа. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука