PredragVId Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Рапсоди and Боиша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Мркоњићи, 12.05.2020. Milica Bajic and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 13, 2020 Пријави Подели Написано Мај 13, 2020 Традиционални акатист који преузноси митрополит Амфилохије на дан светог Василија Острошког у поноћ. Имао сам прилике да присуствујем акатисту 2010. године и могу вам рећи да је осећај заиста величанствен. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 13, 2020 Пријави Подели Написано Мај 13, 2020 Најлепши спот који сам икада видео. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Октобар 13, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јануар 13, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 11, 2021 Пријави Подели Написано Мај 11, 2021 Sutra je SVETI VASILIJE OSTROŠKI, jedini praznik BEZ OBIČAJA: Valjalo bi učiniti samo JEDNU STVAR WWW.MAGAZIN.NOVOSTI.RS Sutra je SVETI VASILIJE OSTROŠKI, jedini praznik BEZ OBIČAJA: Valjalo bi učiniti samo JEDNU STVAR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 12, 2021 Пријави Подели Написано Мај 12, 2021 Владика Јоаникије: Не правимо никакву пропаганду, нико није луд да забрани народу да прилази ћивоту Светог Василија DAN.CO.ME Скоро двије године од када је почела пандемија коронавируса, и поред свих мјера, народ приступа ћивоту... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 12, 2021 Пријави Подели Написано Мај 12, 2021 Бокан на сјајан начин говори о светом Василију: Božena је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 12, 2021 Пријави Подели Написано Мај 12, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 12, 2021 Пријави Подели Написано Мај 12, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 13, 2021 Пријави Подели Написано Мај 13, 2021 "Praznik Svetog Vasilija Ostroškog je jedan od najznačajnijih u našem narodu. Iz svih naših krajeva ljudi u ovim danima hitaju ka ostroškim pešterama da se poklone svetitelju. Naš Nikšić u tim danima ima poseban blagoslov" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 14, 2021 Пријави Подели Написано Мај 14, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 14, 2021 Пријави Подели Написано Мај 14, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Мај 29, 2021 Пријави Подели Написано Мај 29, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука