Justin Waters Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 On 2. 9. 2013. at 9:52, DYNABLASTER рече Pa htedoh da ga pitam jel se mozda sali, ali nisam vido nijedan smesni smajli... Sudim po tome jer Velja nema dugu bradu, kao ni kosu Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 On 1. 9. 2013. at 10:13, Јустинијан рече Kome smeta obrije je kome ne smeta nosi je. Ja ne volim svoju bradu, imam takvu neku dlaku, da ako mi naraste 5 milimetra vec me iritira i moram je obrijati sto pre to bolje. Прави мушкарци трпе иритацију док не прође! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 On 2. 9. 2013. at 0:29, Steve Cheney рече А тек нокте... Eto još jedne preko potrebne i važne teme da nam vrli duhovnici održe lekciju, pored vec odrzanih, o tome da zene koje se sminkaju ili muskarci koji brijaju bradu ustaju protiv Božijeg dizajna itd. Justin Waters, И.стојковић and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 On 15. 10. 2013. at 20:23, Дражен рече Далеко је фасцинантнија количина гардеробе него дужина браде "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Бријем браду, бркове да личим на Панкрте... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Мого би ја да се не бријем...кад прође она фаза сврбежи, при дужини од 5 до 10 мм..после ње је лако... једино ми је код брисања носа урнебесно...тај спој бркова, браде и слине...хаос... drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Ja sam jedno vreme imao bradu kao mudžahedin, pa sam se onda obrijao po savetu drugih pa pustio nešto kao jareću bradu sa brkovima, drug kada me je video sa tim rekao mi je da izgledam ko iz pakla da sam došao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Evo sad sam googlao, i ovako ešto sam imao Samo sam mođta imao malo dužu bradu čini mise. Sad nemam ništa, ustvari malopre sam se obrijao, ali planiram opet ovako nešto da pustim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Istochnik, Плутон, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 brkovi su zakon Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 E da čisto da vam javim rešio sam da opet puštam goat beard Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 On 14. 11. 2013. at 9:28, Ромејац рече Pa jes brate, samo trebas da imas ovakvu bradu Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Од некадашње браде и брка успио сам да сачувам бркове. Са косом ће да буде малих проблема, ал кад одем у пензију бацам бријач у најдубљи дио језера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука