Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Како `оћеш да будеш хришћанин ако си неуредан? Ако ти је тешко да се почешљаш и окупаш, откуд ти онда дисциплина да постиш и молиш се Богу? Хришћанство је тежак пос`о, а ко не може неке елементарне и лаке ствари у животу да уради немој ни да се при`вата тешких. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Како `оћеш да будеш хришћанин ако си неуредан? Ако ти је тешко да се почешљаш и окупаш, откуд ти онда дисциплина да постиш и молиш се Богу? Хришћанство је тежак пос`о, а ко не може неке елементарне и лаке ствари у животу да уради немој ни да се при`вата тешких. Možda pored posta i molitvi čovek ne stigne da se okupa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 man'te se ljudi monaha i monaškog pogleda na svet, oni su oduvek bili ekstremisti... ja recimo volim kad se žena brije... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Како `оћеш да будеш хришћанин ако си неуредан? Ако ти је тешко да се почешљаш и окупаш U V veku izbila je epidemija asketizma (ne samo u manihejskim i sektaškim krugovima) i ostavila snažan uticaj na vrednovanje života i pravila življenja: Sv. Jeronim sa naročitim divljenjem kazuje kako je video jednog asketu koji nikada nije prao svoje rublje, a šišao se samo na prvi dan Vaskrsa... Čistoća tela se počela smatrati prljanjem duše i asketi najveće reputacije bili su oni koji su postajali najrigorozniji masom prljavštine. Sv. Atanasije sa entuziazmom veli da Sv. Antonije nikada, ni do svoje duboke starosti, nije bio okrivljen za prestup pranja nogu (,,Život Antonija"). ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Mada stojim na stanovistu da je svakako sensibilnija i osecajnija osoba ona koja se retko kupa! jel možeš da objasniš ovo molim te .mislise. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Osim sto je ovo cisto magijanje usput je i teska budalastina. Hajde da ne secemo nokte jer je Bog dao da rastu a mi sad kao mislimo da mozemo to bolje od Boga. Wow koja pouka da se covek srusi sa stolice. Е, а што се уопште облачимо?! Па Бог нас је створио голе! Срам нас било, суштински мењамо свој изглед! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 И јесте пустили себи браду ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ја носим браду већ ево више од 20 година, обријао сам се само једном за време рата јер нисам имао услове за хигијену. Али је увек чиста, сређена, подшишана... А не као пећински човек. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Mada stojim na stanovistu da je svakako sensibilnija i osecajnija osoba ona koja se retko kupa! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 И јесте пустили себи браду ? Ja sam se skoro obrijao, a bradu sam pušta onako relativno dugo, bio sam ko neki taliban, sad sam samo ostavio onu kao jareću sa brkovima, ali ću i to za koji dan da smaknem. Али је увек чиста, сређена, подшишана... А не као пећински човек. Ja sam bio pećinski čovek style mislim obrijao sam se kada sam počeo da ličim na pećinskog čoveka. Neki ljudi me pitali: "Je li se to spremaš da ideš u Siriju da ratuješ". Grizzly Adams, Биљана and gandalf је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Neki ljudi me pitali: "Je li se to spremaš da ideš u Siriju da ratuješ". Ја бих те питала: "Је л' се ти то спремаш за монаштво" :bleh: Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Ја бих те питала: "Је л' се ти то спремаш за монаштво" :bleh: A pitali su me jesi li rešio da ideš u popove Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Poslušnik Написано Август 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Значи форумаши би требало овако да изгледају... gringrin http://www.genspot.com/Handlers/Photos.ashx?size=L&photo_id=76270 E baš tako.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 A pitali su me jesi li rešio da ideš u popove Поп атеиста... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Kome smeta obrije je kome ne smeta nosi je. Ja ne volim svoju bradu, imam takvu neku dlaku, da ako mi naraste 5 milimetra vec me iritira i moram je obrijati sto pre to bolje. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука