Jump to content

Pokret #Baltazar i #Balternativa treća politička opcija

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

пре 1 сат, Ђорђе Р рече

Ил си за СНС, ил си на улици.

Да, требало би да се уведе и опција стрељачких водова, голих отока, штатијазнам....

Подели на овим сајтовима

Мудрост је ретка појава; један од милион а можда и ређе. Значи глупост је редовна појава, нормално стање једног Србина.

И кад глупи излазе на гласање, Шта изаберу?

Не треба да се управљамо по својој мисли: ми мислимо да ће наш глас пропасти ако не изађемо на изборе. Такво наше мишљење је одраз наше глупости.

Да би знали шта ће да се промени ако не изађемо на изборе треба да не изађемо на изборе.

Рецимо да 40 посто грађана изађе на изборе: Све би се променило. Прво и грађани и власт би се нашли у једној сасвим новој ситуацији:Ко су оних 40 посто, или ко су оних 60 посто. Шта се дешава? А кад људи почну да размишљају,( што тренутно не раде, тренутно само мисле) свакакве идеје могу да се роде.

Ми имамо велики потенцијал али га нажалост не користимо, нико не расуђује, зато и јесмо глупи

Велике ствари ће се десити ако народ не изађе на изборе.

Ако изађеш а не заокруђиш никог то оставља простор за манипулацију, мада за манипулацију увек има места.

Чуо сам да су код нас у месту људи гласали за две хиљаде динара. Пријавиш се код локалног газде, добијеш попуњен листић,одеш гласаш, донесеш назад празан листић и добијеш паре. Просто ко пасуљ

А ја сам мислио да је немогуће варати на изборима. Видиш како човек може да буде наиван и глуп.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...