JESSY Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 АРХИЕПИСКОПИЈА-БЕОГРАДСКО КАРЛОВАЧКА Храм Светог мученика Трифуна организује у уторак 27. 11. 2012. г. 250. трибину – духовне разговоре ТЕМА: ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ (ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ) ГОСТИ: ЈЕРОМОНАХ О. МИХАИЛО-ИГУМАН МАН. ЈОВАЊА, ХОР ХРАМА СВ. МАРКА, ХОР „ВИДИК“ ХРАМА СВ. ПРЕОБРАЖЕЊА, “ПИРГ“, “БЕЛО ПЛАТНО“, “ПИЛИПЕНДА“, “ЕСХАТОН“, ЈЕФИМИЈА СРЕДОЈЕВИЋ, ЉУБИЦА АЋИМОВИЋ, ПЕСНИК БЛАГОЈЕ РОГАЧ, ГУСЛАР МАРКО ШЋЕПАНОВИЋ И ДРУГИ САЛА СЦ „ШУМИЦЕ“ Устаничка 125 (трећа станица 17 и 31 од СО Вождовац) ПОЧЕТАК: 19,00 сати ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 АРХИЕПИСКОПИЈА-БЕОГРАДСКО КАРЛОВАЧКА Храм Светог мученика Трифуна организује у уторак 27. 11. 2012. г. 250. трибину – духовне разговоре ТЕМА: ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ (ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ) ГОСТИ: ЈЕРОМОНАХ О. МИХАИЛО-ИГУМАН МАН. ЈОВАЊА, ХОР ХРАМА СВ. МАРКА, ХОР „ВИДИК“ ХРАМА СВ. ПРЕОБРАЖЕЊА, “ПИРГ“, “БЕЛО ПЛАТНО“, “ПИЛИПЕНДА“, “ЕСХАТОН“, ЈЕФИМИЈА СРЕДОЈЕВИЋ, ЉУБИЦА АЋИМОВИЋ, ПЕСНИК БЛАГОЈЕ РОГАЧ, ГУСЛАР МАРКО ШЋЕПАНОВИЋ И ДРУГИ САЛА СЦ „ШУМИЦЕ“ Устаничка 125 (трећа станица 17 и 31 од СО Вождовац) ПОЧЕТАК: 19,00 сати ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Returnee and Перса је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Returnee Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Eto prilike ko nije upoznao o.Alekseja da to uradi, a i da kupi jednu malu, ali fantasticnu knjigu, o svim starcima koje je sretao tokom zivota i njegove dozivljaje istih. Moja preporuka da ako mozete obavezno odete, jer zaista vredi. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Радость моя, Христос Воскресе!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 АРХИЕПИСКОПИЈА-БЕОГРАДСКО КАРЛОВАЧКАХрам Светог мученика Трифунаорганизујеу уторак 4. 12. 2012. г.251. трибину – духовне разговореТЕМА:ВАВЕДЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ ГОСТ:свештеник Далибор Стојадиновићпарох при храму Св. Тројице у Земунусала СО ВождовацУстаничка 53ПОЧЕТАК: 19,00 сати ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 ДУХОВНО ВЕЧЕ ПРОГРАМ: -изложба иконописца-дрворезбара Милутина Ранковића -промоција књиге ,,Духовни разговори,,-трибине цркве светога Трифуна -духовни разговор са протом Дејаном Дејановићем старешином цркве светог Трифуна на Топчидерском гробљу и свештенством храма среда 05.децембар у 18,00 часова парохијски дом храма светог Јована Владимира (у цркви св.Јована Владимира можете купити књигу у којој се налази велики број предавања са трибина по цени од само 350 динара; продајом овог првог издања обезбедиће се штампање другог дела књиге....) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 АРХИЕПИСКОПИЈА-БЕОГРАДСКО КАРЛОВАЧКАХрам Светог мученика Трифунаорганизујеу уторак 11. 12. 2012. г.252. трибину – духовне разговореТЕМА:ПРАВОСЛАВНА МИСИЈА У СВЕТУ ГОСТ:др СТАНОЈЕ СТАНКОВИЋ православни мисионар при православном мисионарском центру „Отац Данило Сисојев“сала СО ВождовацУстаничка 53ПОЧЕТАК: 19,00 сати ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Вечерас, уторак 11. децeмбра у 19.00. часова на Вождовцу:Сала општине Вождовац, Београд”ПРАВОСЛАВНА МИСИЈА У СВЕТУ ДАНАС”говори др Станоје Станковић из мисионарског центра ”о. Данил Сисојев”. Станоје је и члан ПОУКА "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Предавање би требало да буде преношено уживо на сајту манастира Лепавина. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 АРХИЕПИСКОПИЈА-БЕОГРАДСКО КАРЛОВАЧКАХрам Светог мученика Трифунаорганизујеу уторак 25. 12. 2012. г.253. трибину – духовне разговореТЕМА:ПРЕПОРОД СРПСКОГ ЖЕНСКОГ МОНАШТВА ГОСТ:монахиња ТЕОДОРА (Васић)намесница манастира Ваведење Пресвете Богородице у Београдусала СО ВождовацУстаничка 53ПОЧЕТАК: 19,00 сати ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 вечерас, општина Вождовац, 19часова предавање - ЦРКВА И ЦРКВЕНОСТ гост- игуман манастира Бођани ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Видех синоћ на огласној табли цркве да је 29. јануара предавање о Светој Гори, Викарног Епископа ремезијанског Андреја, у сали СО Вождовац. То би требало да буде занимљиво. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Видех синоћ на огласној табли цркве да је 29. јануара предавање о Светој Гори, Викарног Епископа ремезијанског Андреја, у сали СО Вождовац. То би требало да буде занимљиво. да, предавања владике Андреја су увек дивна.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Дивно предавање је вечерас имао Епископ Андреј. И толико је било пуно да, иако нисам каснио, стајао сам све време на галерији, крцато. Хвала Богу, нешто о теми знам и иначе па сам са задовољством пратио и 2 часа су ми дословно пролетела, никад се човек не да заситити Свете Горе. Разумео сам да је циљ заједничарење, да морамо да смо скупа, и у молитви и у животу, да свако може да буде малим делом Свете Горе ако је искрен и предан Цркви и Христу, ако је истински дуготрпељив и многомилостив. Слава Богу што имамо овакве људе. -- Наредно предавање ће бити у сали у Шумицама, тема је Косово и Метохија, гост је Милован Дрецун а биће такође у уторак, 05.02. Нисам видео и узео плакат па чим га видим (или било ко) нека стави ово све прецизније, о термину и адреси. http://i83.photobucket.com/albums/j298/gavrosaurus/P1000783-_zpse98d4cef.jpg Срђан Ранђеловић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Дивно предавање је вечерас имао Епископ Андреј. И толико је било пуно да, иако нисам каснио, стајао сам све време на галерији, крцато. Хвала Богу, нешто о теми знам и иначе па сам са задовољством пратио и 2 часа су ми дословно пролетела, никад се човек не да заситити Свете Горе. Разумео сам да је циљ заједничарење, да морамо да смо скупа, и у молитви и у животу, да свако може да буде малим делом Свете Горе ако је искрен и предан Цркви и Христу, ако је истински дуготрпељив и многомилостив. Слава Богу што имамо овакве људе likefaceeeeeeee ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука