Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

On 20. 5. 2013. at 11:00, Лидија Миленковић рече

@@Биљана,

Бикси, у колико сати да дођемо на ручак ? njamnjam

У пет о клок! :)  0202_238

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

ништа, а гладна сам.... :10500: 1305_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jea......pileci krompir paprikas......njam, njam....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 20. 5. 2013. at 11:24, JESSY рече

ништа, а гладна сам.... :10500: 1305_womens

jb1fnlgfILPuG4.JPG

Домаћа пита са козији сирос, лично сам гацо и једно и друго, хе,хе,хе... ко неће да једе не мора ни да ради...

:)

Подели на овим сајтовима

On 20. 5. 2013. at 16:36, feeble рече

Respect за сир, али ове коре изгледају лажне тј. фабричке...

Знаш шта, ако те не мрзи да долазиш из Америке да провериш да ли су коре лажне или пластичне ти слободно изволи !

Па шта ако су куповне коре, мислиш да ја имам толико времена да развлачим коре? Иди бегај...

Подели на овим сајтовима

Mezetim pomalo sir, onako srednji, ni mlad ni prestar...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 20. 5. 2013. at 16:47, ZvonkoM рече

KelloggsNutriGrainCerealBarsStrawberry_3

Није баш ко пита са сиром, ал` једеш то што има и ћутиш... :)

Е ово ти је суштинска разлика између нас националиста и вас анационалних ... хахахахахахахахаха!!!

Подели на овим сајтовима

gibanicu i Viva jogurt... whackado  whackado

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

On 20. 5. 2013. at 19:24, Lara рече

Krofne.

Just_Cuz_19

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

On 20. 5. 2013. at 16:30, Жељко рече
Домаћа пита са козији сирос, лично сам гацо и једно и друго, хе,хе,хе... ко неће да једе не мора ни да ради...

hvala Zeljko, bas si srce....

sad grickam semenke..... :bla:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...