Милан Ракић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 А за десерт, предлажем да самељете наполитанке на бази лешника, додате неки крем са већом количином лешника спрам млека-предлажем Нутелу, у ту смесу ставите шаку самлевених печених лешника. Од те масе формирате куглице и прелијете их топљеном чоколадом... Када се куглице охладе... ето вам Фереро... Бољи него куповни.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 палачинке са еурокремом и кексом.... Ljubić Nenad Šone, Мара and Таша је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 палачинке са еурокремом и кексом.... aaaaaaaaaaaa hаvе mercy Jessy! ја се одлучих да не једем после 6, јуче и данас испоштовах видећемо даље Таша, Ljubić Nenad Šone and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 палачинке са еурокремом и кексом.... Njam njam.... ja upravo popio šolju mleka i pojeo malo ribe. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 јуче и данас испоштовах Данас још није готово Иван ♪♫ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 aaaaaaaaaaaa hаvе mercy Jessy! ја се одлучих да не једем после 6, јуче и данас испоштовах видећемо даље Njam njam.... ja upravo popio šolju mleka i pojeo malo ribe. 0102_laugh јел` ми се то чини или би и ви да једете моје палачинке.....? Јадранка-Дервента, Ljubić Nenad Šone, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 јел` ми се то чини или би и ви да једете моје палачинке.....? hahaha... samo smo hteli malko da probamo, šalabrcnemo gringrin Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 hahaha... samo smo hteli malko da probamo, šalabrcnemo gringrin ево, појешћу ја и за вас, жртвоваћу се....да учиним неко добро дело данас.... tanning Јадранка-Дервента, RYLAH, Ljubić Nenad Šone and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 ево, појешћу ја и за вас, жртвоваћу се....да учиним неко добро дело данас.... tanning подвиг нема шта уживај а ја ћу у суботу Иван ♪♫ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 подвиг нема шта уживај а ја ћу у суботу важи.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 палачинке са еурокремом и кексом....Jaoj Dzesi ne staj mi na muku .... danima planiram da napravim palacinke sa bademom zapecene u mleku i izbegavam jer ih jedem samo ja, a one se tako "lepe" za neke delove tela ... I sne nokle sanjam .... Doci cu im glave za vikend obecavam, pa sta bude Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Једну сочну, генетски модификовану: Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Једну сочну, генетски модификовану:[img=http://cdn1.iconfinder.com/data/icons/fruits/512/Banana.png] Vidi se, nigde ni jedna pega Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Чик погоди шта имам за вечеру...буђав лебац, буђав лебац... А код Билбија пун фрижидер свега... Мортадела и нутела... Ајме мене јој,ајме мене јој,буђав лебац,буђав лебац... Ljubić Nenad Šone, Јадранка-Дервента and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 ribarot Klime, Natasa., gavrosaurus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука