Таша Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 И моја Ташо,... Све дајем, ал белолученку не дајем... Ne dam obraz ni za sta na svetu ! Ali za teglu dobrog ajvara i belolucenu pariku ... Mozda bih i razmislila мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ne dam obraz ni za sta na svetu ! Ali za teglu dobrog ajvara i belolucenu pariku ... Mozda bih i razmislila Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 једем се Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 После ручка сам узела парче црне чоколаде ( 70% какао ). Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 ђе је нађе тамо? Ташо јел правиш ти неке талијанске специјалитете иначе? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 ђе је нађе тамо? Ташо јел правиш ти неке талијанске специјалитете иначе? Poslala kuma Pravim po nesto ... Spaghetti alla Carbonara, Risotto Milanese, Tiramisu, Pizze .... Драшко, Oglo, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Spaghetti alla Carbonara, Risotto Milanese, Tiramisu, Pizze .... heaven http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Хоћу плазму сместа 301 301 301 Ljubić Nenad Šone, Милан Ракић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Хоћу плазму сместа 301 301 301 Хоћу плазму сместа 301 301 301 Е па немам Драганче плазму, имам оне "трик" переце које су препечене и слане, слане, и имам "смоки"... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ево ја, пошто сам домаћица по дневном распоиреду рада, спремам пилетину са тиквицима... Ништа компликовано... Узмете тиквицу (исечете, посолите, оцедите) и поређате парчад по дну ватросталне чиније... Онда на суво третирате супену кашику сусама, у који након тога додате три кашике уља и пилеће бело месо исечено на коцкице.... Кад месо добије боју, додате кашику (супену) кечапа-парадајз соса и једну жлицу биљног зачина, у народу колоквијално знаног под именом "Вегета"... Онда ту смесу меса и парадјза поспете по оним тиквицама и од горе додате још један слој тиквица, па преко тога павлаку и јаје, те ставите да се запече пола сата... За то време на суво испечете мало сланине, којом ћете опет, прекрити ону запечену смесу и, кад све то будете појели, ни сутрашње сухоједење вам неће тешко пасти.... Пре јела нарвано, препоручујем једну до две ракије, а након истог чашу неког реског белог вина... Добар тек, што б` рек`о Стево Карапанџа! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Спремила Драгана мусаку... Шта даље рећи... Лидија Миленковић, Драгана Милошевић and Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Спремила Драгана мусаку... Шта даље рећи... Вода на уста сад би брат одмах тражио да спремимо. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 cijedjenu narandzu I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Управо појела, свињске кременадлице и кромпирићи. Чудно је то што сваки дан у исто вријеме ја једем и искочи ми ова тема. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука