Николa Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ja bi temu nazvao: Da vam zavirim u tanjir! Gordana ., Биљана and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 E,necu da vi reknem. .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Управо сам јео неку чорбу од броколија Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 појео сам добре рибље пљескавице, у Веру имате акцију за један рибљи производ - један кестен пире гратис bgpj је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Upravo sam spremila posne rezance i posni sos od paradajza, a imam i posne ruske sa kikirikijem. Zadovoljna sam kako sam usavrsila posni kuvar 29dz8zk . Mogla bih i neku pitu da smotam 0409_feel :cheesy2: . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 pirinač Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 jabuku I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 срећом ништа некако сам се зауставио 11222 Драгана Милошевић, Срђан Ранђеловић, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 срећом ништа некако сам се зауставио 11222 Ajd, kolega, da navalimo na onaj jeftini prosvetarski parizer :D . Драшко, Таша and мирођија је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 U ovom trenutku se ne je nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Пилећа џигерица. Таша је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Je l' ovo moja omiljena poslastica belolucena paprika?! njamnjam Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Je l' ovo moja omiljena poslastica belolucena paprika?! njamnjam И моја Ташо,... Све дајем, ал белолученку не дајем... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука