Гости Guest Написано Април 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2011 xexexexe i ja sam se to isto pitao pre nekih 20 i više godinica kada sam to prvi čuo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 рум штанлгице 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 рум штанлгице 319.gif Ja to volim,daj malo 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 има пола киле, узи си столиче :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 има пола киле, узи си столиче 319.gif Evo me sa hokličetom.Još samo štanglice fale :cheesy: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Ne jedem ali kafenišem :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 има пола киле, узи си столиче 0110_hahaha Evo me sa hokličetom.Još samo štanglice fale :cheesy2: :cheesy: запази молим те да нема сличица рум штанглица на нету 0110_hahahaал нема везе, ће браЦки поделимо 319.gif 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 bananu.. 0205_whistling "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 vise nista-posle spanaca, maslina i banane :djetalina: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Торту ...васкршњу, остало мало, па реко да довршим...њам,њам... stadaradim.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 посне наполитанке... smajlizakojisuzamolilezene шта ти је навика... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Торту ...васкршњу, остало мало, па реко да довршим...њам,њам... :229229229:.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> jel si ostavila neko parčence za mene... ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 TOBLERONU...joj što je lepa bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 bambijeve ribice "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ja sam danas jela punjene paprike,a malopre sam jela virsle. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука