Гости Guest Написано Март 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pinta Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 masline i dvopek Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Ја сам од оних што воле " са кашику". Зато је моја омиљена посна посластица супа са фидом и вегетом. Може нека шаргарепа и то је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 grčke masline u sirćetu sam jeo a sad smazah suvu šljivu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Пијем воду Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Леба и пекмеза... kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 kisele krastavce.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 pročitah ovdje Milevinu preporuku VSI-ju,pa evo dobavio i ja neki rahat lokum i tako to... inače stara da mi danas ugodi,u pasulj na vodi,pomiješala danas malo oslića prstgore zamalo je ne uvrijedih kad odbih "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Ratluk i kafu prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 aaaaa još i kafa,ima se može se prstgore "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Ја сам смазала ђеврек prstgore Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 aaaaa još i kafa,ima se može se prstgore Nego,meni je kafa lek 0304_smile4Ne mogu bez nje...razmažena skroz 0304_smile4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 помфрит и салату од киселог купуса ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Integralni slatki keksić.Jes ružan,ali mnogo lep(pojedoše mi moji i ako ne poste). 0212_rolleyes :229229229: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука