И.стојковић Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Врући уштипци, кајмак и пиво (нестао ми сок од брескве 0409_feel 4chsmu1) И ја звездаш, навијам за партизан....чудо, чудо... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Врући уштипци, кајмак и пиво (нестао ми сок од брескве smej.gif smej.gif smej.gif) И ја звездаш, навијам за партизан....чудо, чудо... :bla: Уштици од теста или лесковачки уштипци (од меса)? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Врући уштипци, кајмак и пиво (нестао ми сок од брескве smej.gif smej.gif smej.gif) И ја звездаш, навијам за партизан....чудо, чудо... smej.gif све је у реду док не миришеш на брескве smej.gif smej.gif smej.gif :bla: smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Слатко од шљива,тренутно, lqj2e2sokakote,ко воли нек изволи. mense0198626478946378946 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Како се прави каша од просо? 89898989898989 Kasa od prosa sa brusnicama Ovaj zdrav i jednostavan dorucak mozete za vrlo kratko vreme pripemiti. Oljusceno seme prosa (zute kuglice) se od uvek koristilo u ljudskoj ishrani kao visoko hranjiva, bezglutenska zitarica. Interesantno je naznaciti da od sejanja pa do zetve zrele biljke u idealnim uslovima treba proci samo 65 dana! Proso je bogato belancevinama, vitaminima B kompleksa, i mineralnim materijama gvozdja, magnezijuma, fosfora i kalijuma. Solju prosa dobro operite na sledeci nacin: stavite proso u serpu, pustite vodu iz cesme da tece i trljajte dlanovima proso. Kada je voda bistra, proso je oprano. Prelijte proso u serpi sa dve solje vode i stavite kuvati. Pustite da provri i kasikom skinite penu koja se napravi. Kuvajte na laganoj vatri 20-ak minuta, mesajuci povremeno i po potrebi dodajte po malo vode da bi jelo bilo kasasto. Kada proso omeksa, sklonite kasu sa vatre, zasladite kasikom meda ili jecmenim sladom, prespite u tanjir i posipajte suvim brusnicama. Servirajte dorucak! Prijatno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Слатко од шљива,тренутно, crvenilo,ко воли нек изволи. mense0198626478946378946 Много га волим, дај мало... lqj2e2sokakote algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Бих ја ево цела тегла(ал она већа,не оне мале у којима се обично ставља слатко),ал како? lqj2e2sokakote “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Бих ја ево цела тегла(ал она већа,не оне мале у којима се обично ставља слатко),ал како? crvenilo Ма хвала ти сејо, исто као да си ми послала Пост Експресом... algabacaju lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 hvala на рецепту... lqj2e2sokakote ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 hvala на рецепту... klapklap Пријатно... algabacaju crvenilo lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Бих ја ево цела тегла(ал она већа,не оне мале у којима се обично ставља слатко),ал како? klapklap Ма хвала ти сејо, исто као да си ми послала Пост Експресом... crvenilo lqj2e2sokakote algabacaju ekstra “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Врући уштипци, кајмак и пиво (нестао ми сок од брескве smej.gif smej.gif smej.gif) И ја звездаш, навијам за партизан....чудо, чудо... :bla: све је у реду док не миришеш на брескве lqj2e2sokakote algabacaju crvenilo klapklap ekstra Не бојим се...Ти си 10.10.2010. на Литургији... :bla: мада....ко се чува и Бог га Чува ekstra t4431 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Врући уштипци, кајмак и пиво (нестао ми сок од брескве smej.gif smej.gif smej.gif) И ја звездаш, навијам за партизан....чудо, чудо... :bla: све је у реду док не миришеш на брескве :cheesy2: 0442_feel 1405_love crvenilo 0110_hahaha Не бојим се...Ти си 10.10.2010. на Литургији... :bla: мада....ко се чува и Бог га Чува 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Ljubenica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 nista jos sem jedne jabuke ,staje ovo kako izgleda prosa sa brusnicama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука