Гости Guest Написано Септембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 од 250 грама... целу 0102_laugh.... сад сам хехехехе..., јели јел била ПробаВитица? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 од 250 грама... целу crvenilo.... сад сам :291291291:kafica.....ne sekiraj se Sangaj....ona je hrskava, navlaci i njam njam i gotovo, brzo to ide, nije strasno xexxexe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 од 250 грама... целу crvenilo.... сад сам :291291291:хехехехе..., јели јел била ПробаВитица? Ако ти одговорим на ово... плашим се да тема не скрене у клозетарски хумор... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 0110_hahaha ukapirala sam, ali to nisam shvatila dok sam pisala...ok....psssssssssssssssssstttttttt. ne brukaj damu :291291291: crvenilo kafica 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 За сада не једем ништа... ал` чекам бечке шницле... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 За сада не једем ништа... ал` чекам бечке шницле... helloooooooooa ни ја,био сам код чика Зубе,па тек за два сата клопанлук а на мениу - Роштиљ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 појо виршле, кајмак, сир, парадајз, лебац и сок од брескве. мислим да почињете да примећујете како сваки дан пијем литре брескве hellooooooooo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 појо виршле, кајмак, сир, парадајз, лебац и сок од брескве. мислим да почињете да примећујете како сваки дан пијем литре брескве hellooooooooo ти си сав од брескве klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 imam neku bundavu ili kako se ono jos kaze ,misiraca ,ispekla radije bi se sa medom zamjenila za kruh ,sigorno bijeli jel ovdje nema da tako dobar bijeli kruh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Krem bananice hellooooooooo СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 појо виршле, кајмак, сир, парадајз, лебац и сок од брескве. мислим да почињете да примећујете како сваки дан пијем литре брескве 0102_laugh ти си сав од брескве :huh:е да знаш да сам једно време био заљубљен у мирис једне девојке док је користила купку са мирисом брескве stadaradim прорадиле би ми све антене кад би прошла поред мене, цео труп а поготово врат и коса су јој мирисале очаравајуће 0102_laughиначе, једна од омиљених ракија ми је та, ал од оних меканих сорти 4chsmu1 е сад, омиљено воће ми је трешња, а боље да не знаш колико сам тек у стању тога да попијем и у којим све облицима 0102_laugh 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 појо виршле, кајмак, сир, парадајз, лебац и сок од брескве. мислим да почињете да примећујете како сваки дан пијем литре брескве 0102_laugh ти си сав од брескве :huh:е да знаш да сам једно време био заљубљен у мирис једне девојке док је користила купку са мирисом брескве stadaradim прорадиле би ми све антене кад би прошла поред мене, цео труп а поготово врат и коса су јој мирисале очаравајуће 0102_laughиначе, једна од омиљених ракија ми је та, ал од оних меканих сорти 4chsmu1 е сад, омиљено воће ми је трешња, а боље да не знаш колико сам тек у стању тога да попијем и у којим све облицима 0102_laugh 0205_whistling :229229229: 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 За сада не једем ништа... ал` чекам бечке шницле... 0409_feel Ћале је донео бечке шницле са великим закашњењем.... ал` појело се ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Nekoliko ideja za pripremanje krušaka Dodajte iseckane kruške, đumbir i med u kašu od prosa - dobićete veoma ukusan i hranljiv doručak. Izvadite koščice i oljuštite kruške, a potom ih obarite u jabukovom soku ili vinu. Za kraj još malo istorije: kruška je nekada bila ekskluzivno voće više klase, a danas svi možemo uživati u njenom primamljivom ukusu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Како се прави каша од просо? 89898989898989 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука