Prolece Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Špagete sa sosom od paradajza dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ништа... нисам још заслужио `оће кафу? t4431 Неће кафу... `оће сок dada Измишљаваш, а? dadaАј код мене на ручак па ће после сок. Имамо ручкова и куји не посте и куји посте. Изволте ако сте у Београду, адреса следи на пп. Па? Шангај, Марина? Оће, неће? Хавал на позиву... него за мене моја рођена мајка каже "Боље да га облачим него да га раним!"...немој после да нисам опоменуо.... dada Понуђен ко почашћен, а о апетиту, о томе да не размишљаш, ми срби таковијех обичаја немамо. Мада требало је ја да кажем "Понуђен ко почашћен"... а не Ви crvenilo е па немој да црвениш и мене сад стид што сам те постидела. Ето, сад смо квит-румени t4431 :cheesy: Ништа... нисам још заслужио `оће кафу? t4431 Неће кафу... `оће сок dada Измишљаваш, а? :cheesy:Ај код мене на ручак па ће после сок. Имамо ручкова и куји не посте и куји посте. Изволте ако сте у Београду, адреса следи на пп. Па? Шангај, Марина? Оће, неће? necu da jedem sa Shangajem, on je nevaljao xaxaxxa ja nisam vise u BGu ali kada budem dolazila podseticu te na ovaj poziv xexexeОтом-потом, шта је било, било је и важило је за данас. Даће Бог па ће можда опет бити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 xaxaxaxa kolika poruka!!!!! Jedem kikiriki i pijem kajsiju Bahus... nije neka kombinacija... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Галеб чоколаду. .gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 pa posle lizes prste ili sa cokoladnim prsticima po tastaturi xexexexe 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 kruha i sira za dorucak ,rucak me prosao vec kad izasla napolje neko se igrao i oko stana skroz vunu isjecenu tako sitno treba mi vremena da pokupim i po ogradi i svuda okolo pa na neki kanap dugi isto ima ali ne svuda lakse pokupiti,slava3 pljusti a najradije bi sada plakala da mogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Немој да плачеш! slava3 dada ****************************** Ево, и ја купим нешто просуто (комадиће папира и брашно неко мали разноси по кући). slava3 dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Немој да плачеш! 0110_hahaha 0110_hahaha ****************************** Ево, и ја купим нешто просуто (комадиће папира и брашно неко мали разноси по кући). 0110_hahaha 0110_hahaha okolo po travi ogradi sve prosuto ,nemogu da placem vec sam se sokirala kad sam vidjela Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ne sekiraj se sejo, pokupices samo polako 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 леба, мајонез и пршут малопре појо 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Јој Медо, што је то мааааааааааасноооооооооо...да си барм мени дао мајонез да ти олакшам хехехехе Ја волим мајонез на хлеб 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 па само је мајонез мастан, а није као да сам га ставио кило ... иначе, мени су мајонез и пршута уз хлеб, пошто ми је то омиљена намирница 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 леба, мајонез и пршут малопре појо 0110_hahaha Избаци `леба... само заузима простор.... ево ја... кад одем на неко весеље нпр. свадба, испраћај у војску, крштење, парастос.... ја ич не користим леба, заменим га месом.... 0110_hahaha ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 леба, мајонез и пршут малопре појо 4chsmu1 Избаци `леба... само заузима простор.... ево ја... кад одем на неко весеље нпр. свадба, испраћај у војску, крштење, парастос.... ја ич не користим леба, заменим га месом.... stadaradim Naravno!!!I onda mozes vise da popijes, jer meso je masno i dobra podloga za drinkic slava3 a hleb nije dobra podloga i samo zauzima mesto u stomaku njeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 леба, мајонез и пршут малопре појо 4chsmu1 Избаци `леба... само заузима простор.... ево ја... кад одем на неко весеље нпр. свадба, испраћај у војску, крштење, парастос.... ја ич не користим леба, заменим га месом.... stadaradim Naravno!!!I onda mozes vise da popijes, jer meso je masno i dobra podloga za drinkic slava3 a hleb nije dobra podloga i samo zauzima mesto u stomaku njeeeeeee Додуше `оће да зачепи артерије... ал` сад шта је ту је... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука