sleki Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 ратлук Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 лубеницу :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 па зато што се ствари прихватају здраво за готово и без размишљања. замисли колика су њему црева и желудац кад је јео годинама 6 маслинки дневно. па тај човек је онда од ваздуха живео, што би народ рекао. тачније, ми знамо да је живео од благодати и љубави Господње. бестрашће, практично. зато и није гледао жене, зато и није јео, зато је могао да води пар милиона верника, зато га је и Господ наградио пошто је био добар у малом да буде велики. зар не мислиш да су неке ствари биле очигледне код њега? зато је и могао на све да се нашали, а у исто време и поучи. Господ није мука, Он је радост - то Му је потпис. сети се само слика Патријарха Павла где се осмехује из кревета, зар то није присуство Духа Божјег у том старцу? na kojoj temi bi mogli da diskutujemo o ovome?bas bih volela... :cheesy: :huh: da ne remetimo temu o njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Menjas se za onaj kuglof od prosli put? :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Ево оставила сам малко и за тебе :cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Ево оставила сам малко и за тебе :cheesy: I napisala "NE" na to malko. Sta to znaci? Evo ostavila sam ti malko ali ne jedi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 :cheesy: Па ја то нисам ни примјетила, али право да ти кажем једва сам појела пола од једног комада, јер ми је толико силно да ме уједа за грло. Зато ти ја то говорим, за твоје добро t4431 0442_feel :bla: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 sa ljesnikima cokoladu sam uzela i nepustam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 Plazma tortu. 0442_feel mense0198626478946378946 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Plazma tortu. 4chsmu1 mense0198626478946378946sladje je kada podelis xexexexe evo mene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 За сада пијем,...чај. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Тренутно се једем изнутра.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Med...samo med... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Још нисам мишта јела...спремам ручак и неку торту комшинки... bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука