Драган Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 док сам на :cheesy2: једним оком читам интересантне ствари на правим вечеру од пресне хране : Мусли од меке прекрупе 3 супене кашике проса грубо самлевен јабука једна изрендана једна банана изгњечена једна супена кашика исецканог бадема мало цимета и мало лимуновог сока предходно је просо одстајао у води да омекша па све то сјединити у једно и укусна,здрава и посна вечера МЉАЦ па ко воли нека се придружи mense0198626478946378946 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Ne jedem nista...postacu jedan ogromni kukuruz...svakog dana kukuruz i paradajz 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 појео пар шљива ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 појео пар шљива ...dosta je i toliko...sve sto je vise od dve pocinje da se kuva i vri u stomaku....xexexe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 појео пар шљива ...dosta je i toliko...sve sto je vise od dve pocinje da se kuva i vri u stomaku....xexexeпа нисам ја подвижник као Патријарх Паве да једем 6 маслинки дневно :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 :group111: klapklap on je jeo i maslacak bez icega..onako suv...a kada mu je jednom prilikom jedan svestenik rekao da uz maslacak moze i med da jede, on mu je odgovorio "Zderonjo" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 реално он није ни морао да једе, него да се не погорди пред људима. нахранио се он Господове љубави 0102_laugh а да је био шерет, ту нема дискусије klapklap :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Ovo si jako lepo rekao i naveo me na razmisljanje...ali skrenucemo sa teme :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 па зато што се ствари прихватају здраво за готово и без размишљања. замисли колика су њему црева и желудац кад је јео годинама 6 маслинки дневно. па тај човек је онда од ваздуха живео, што би народ рекао. тачније, ми знамо да је живео од благодати и љубави Господње. бестрашће, практично. зато и није гледао жене, зато и није јео, зато је могао да води пар милиона верника, зато га је и Господ наградио пошто је био добар у малом да буде велики. зар не мислиш да су неке ствари биле очигледне код њега? зато је и могао на све да се нашали, а у исто време и поучи. Господ није мука, Он је радост - то Му је потпис. сети се само слика Патријарха Павла где се осмехује из кревета, зар то није присуство Духа Божјег у том старцу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 "правила сам и КРАФНЕ (и крофне су ашкенаски рецепт...) Знам и чалдикјаш, и фамозни "тишпишти" мљац!" ???????????????????????????????????????????' raynovrsni svijet..pa i takva jela :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Прженију Шта је то? Парадајиз, паприка и јаја... тако се зову на југ. Предпоставио сам да је то али нисам био сигуран. Чуј прженија?? :cheesy2: мало разлике.. у Босни кажу прженица... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Kikiriki. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Kikiriki. Takodje. facenew22222222 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Пијем воду, дехидрирала сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука