Лидија Миленковић Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ништа, али ми се једе алва.....много.....а мрзи ме да идем да купим.......а, и онако ми се завршава пауза, па морам да радим.......и онако је пост, па треба да мало притрпим..........добро.........некако ћу да издржим, али........ ЈЕДЕ МИ СЕ АЛВААААААААА !!!!!!!! ( kirios1 and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 @@Лидија Миленковић, кад ти буде успут, сврати у неку продавницу био/шпајз типа па купи Тахини - сусам пасту, и стављај је у све било слатке, било слане варијанте - то је у ствари тај укус алве који ти тако насушно треба мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Posni krem, ima da se kupi preko puta SKC-a, koga zanima, 300 din.1/2kg; kad vec pisete sta vas mrzi , i meni lakse da ga jedem ovako nego da pravim palacinke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ja od danas ne jedem posle 19 h. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 @@Јелина, Hvala ti Probala sam. Svidja mi se i bey dodataka, ali najvise kad dodam malo meda, ali juce nisam imala nista od toga. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Probala sam. Svidja mi se i bey dodataka, ali najvise kad dodam malo meda, и мени је најлепше са медом + семенке сунцокрета (пресне) + неко воће одозго. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2014 @@Лидија Миленковић, кад ти буде успут, сврати у неку продавницу био/шпајз типа па купи Тахини - сусам пасту, и стављај је у све било слатке, било слане варијанте - то је у ствари тај укус алве који ти тако насушно треба Ја купила неки македонски од органског сусама, много леп. И стварно ми јако прија. Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2014 данас ћу бар неку туњевину... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Fuj... Ja ću ovsenu kašu,onu što je kao posna a nije posna ,kafu sa sojinim mekom koje nije posno,a ribu stvarno ne volim da jedem.I niko ne može da me natera na to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Fuj... Ja ću ovsenu kašu,onu što je kao posna a nije posna ,kafu sa sojinim mekom koje nije posno,a ribu stvarno ne volim da jedem.I niko ne može da me natera na to. А како то маца, а не воли да једе рибу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Trenutno nista, al pojescu krem bananicu, pao mi vodostaj. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 @@мирођија, Ne znam.Mora da je i to neka praroditeljska osobina...ili samo loša navika iz detinjstva. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 sladoled Rumenko "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 dimljene odreske soje u poverenju: retko odvratna stvar, a tvrde da je jestiva :271805ldndqr6j2o: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука