Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 2 минута, Ana B. рече Kasno Ligo, zasao si vec u neke godine kada se sedi A sta cu, zakasao sam kao magare u kukuruz. ?I samo njacem ovde po firumu trazim izlaz iz kukuruza. ? Ana B. and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 @Ana B. @Liga Džentlmena Sto se ne opravljate vas dvoje, nego samo mudrujete? Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 16 минута, Liga Džentlmena рече Pa sto je nisi slusala?? Podeli neko iskustvo sa nama. Pomesaju se emocije, pa nada, pa onda ignorises tu intuiciju ...i eto sad osedeh i omudrih. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 16 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. @Liga Džentlmena Sto se ne opravljate vas dvoje, nego samo mudrujete? Mudro zboris, ajd i ti s nama u klub staraca Od sad se Ligi obracam sa Starce, posto se nakupio mudrosti Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 5 минута, Gogić рече Pomesaju se emocije, pa nada, pa onda ignorises tu intuiciju ...i eto sad osedeh i omudrih. Znaci svi smo u istom kosu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 23 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. @Liga Džentlmena Sto se ne opravljate vas dvoje, nego samo mudrujete? Ma bolje ti da se ukljucis, mozda ce se ona lakse opravit uz mladog pulena. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Liga ...Cim smo ovde , znaci da smo u istom kosu Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Kad covek omudri on se ne moze ozeniti, jer shvati da je bolje da se ne zeni ko sto kaze apostol Pavle Flojd and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 10 минута, Liga Džentlmena рече Ma bolje ti da se ukljucis, mozda ce se ona lakse opravit uz mladog pulena. U klubu staraca nema toga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Mudro zboris, ajd i ti s nama u klub staraca Od sad se Ligi obracam sa Starce, posto se nakupio mudrosti Ne mogu ti u takkve u klubove, drugi sam tip. Glup i mlad. [emoji16] Послато са T07 користећи Pouke.org мобилну апликацију ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 45 минута, Liga Džentlmena рече Ma bolje ti da se ukljucis, mozda ce se ona lakse opravit uz mladog pulena. Saad cu da opravljam ja sestru da idemo na picence, samo da se ne udesi mnogo treba se opijem trezan i posle koe smo napravili? ? Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 51 минута, Gogić рече Liga ...Cim smo ovde , znaci da smo u istom kosu Bitno je da igramo za isti tim. ? Gogić је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 44 минута, Ana B. рече U klubu staraca nema toga Sestro ti mudra , ja mlad i glup. Idealan sklop. Idemo da se druzimo na picence, samo nemoj kafane, ne mogu ti ja tamo. Daj neki predlog, gde cemo? ? Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 3 часа, Nikola Stojanovic рече Sestro ti mudra , ja mlad i glup. Idealan sklop. Idemo da se druzimo na picence, samo nemoj kafane, ne mogu ti ja tamo. Daj neki predlog, gde cemo? ? Pa vidi ti magare, pa zovi je u privatne poruke, nece ti ona pisat ovako javno. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 @Liga Džentlmena Ma kakve privatne poruke, ne zovem je ja da je kidnapujem. Sta ima tu da krije! Ajde jasi taj tvoj auto, sto se mnogo hvalis njime i za vikend se vracas kuci sa mladom! Ima da bude veselje ebalo tutku. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука