Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 9 минута, Bojan* рече Verovatno si potpuno u pravu skroz. Izgleda da pisanja tog “Neše” imaju jak uticaj na tebe. Ccc, nije to dobro. Treba da budeš optimistčna i vesela devojčica, a ne da mračiš. A zašto za pripadnicu lepšeg pola kažeš “riba”? I šta podrazumevaš pod “jačom ribom”? Možda fizički jaku žensku osobu koja može da bije većinu ostalih? Mislim, zna se šta su ribe. Žene su žene. Nikakve veze sa ribama nemaju. Nemoj Ancicu zezati ona je dobra devojka. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Ndmoj Ancicu zezati ona je dobra devojka. Jel’ se poznajete, ako nije tajna? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 5 часа, Anika рече Mozda je mislio da ce covek upasti u gordost, duhovnu obmanu i pomisliti da je veliki i znacajan duhovnik... Ne znam, pretpostavljam da je na to mislio. Ne ljutim se na brata to sam i ja prvo pomislio mada se moze dvojako razumeti.., ali ipak je bolje da cujem od njega sta zaista on misli. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Bojan* рече Jel’ se poznajete, ako nije tajna? Poznajemo se. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 15 минута, Bojan* рече Verovatno si potpuno u pravu skroz. Izgleda da pisanja tog “Neše” imaju jak uticaj na tebe. Ccc, nije to dobro. Treba da budeš optimistična i vesela devojčica, a ne da mračiš. A zašto za pripadnicu lepšeg pola kažeš “riba”? I šta podrazumevaš pod “jačom ribom”? Možda fizički jaku žensku osobu koja može da bije većinu ostalih? Mislim, zna se šta su ribe. Žene su žene. Nikakve veze sa ribama nemaju. To su one koje dobro izgledaju, a to negde znaci da vode racuna o sebi... Nisam devojcica inace bih bila veselija... Alegzandar and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 11 минута, Bojan* рече Jel’ se poznajete, ako nije tajna? Sta radi ovaj Rakic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Muskarci pazite se zenske intuicije Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 46 минута, Ana B. рече Muskarci pazite se zenske intuicije Koja vas obavezno više puta navede na grešku u proceni Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Bojan* рече Koja vas obavezno više puta navede na grešku u proceni Sjajno receno. Smaragdni kamičak and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Ja se ne bih slozila s tim, mene je vise puta kostalo to sto nisam poslusala svoju intuiciju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 " Nemojte previse mudrovati kada je zenidba ili udadba u pitanju. U mome kraju se pricalo da " kad covek omudri on se ne moze zeniti". Onaj koji udje u neke godine i " omudri" misli da sve vidi i da sve zna on ce stalno analizirati, traziti greske kod drugoga itd. Treba se opustiti, posmatrati zenu kao Bozije stvorenje, voleti i postovati je. Biti blag i nezan prema njoj. Eto kao sto ti zelis biti dzentlmen: postovati i voleti zenu, tome treba teziti. Gledaj joj vrline i potrudi se da je razumes. Zeni je potrebno razumevanje i ljubav a ne prevaspitavanje i strogost. Ma nemoj biti strog i traziti joj greske, razumi je i pretvaraj to u vrline. Znaci brate nemoj " omudreti". " O. Jovica. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 32 минута, Bojan* рече Koja vas obavezno više puta navede na grešku u proceni Pre ce biti da su to emocije koje prevladaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече " Nemojte previse mudrovati kada je zenidba ili udadba u pitanju. U mome kraju se pricalo da " kad covek omudri on se ne moze zeniti". Onaj koji udje u neke godine i " omudri" misli da sve vidi i da sve zna on ce stalno analizirati, traziti greske kod drugoga itd. Treba se opustiti, posmatrati zenu kao Bozije stvorenje, voleti i postovati je. Biti blag i nezan prema njoj. Eto kao sto ti zelis biti dzentlmen: postovati i voleti zenu, tome treba teziti. Gledaj joj vrline i potrudi se da je razumes. Zeni je potrebno razumevanje i ljubav a ne prevaspitavanje i strogost. Ma nemoj biti strog i traziti joj greske, razumi je i pretvaraj to u vrline. Znaci brate nemoj " omudreti". " O. Jovica. Kasno Ligo, zasao si vec u neke godine kada se sedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 9 минута, Gogić рече Ja se ne bih slozila s tim, mene je vise puta kostalo to sto nisam poslusala svoju intuiciju! Pa sto je nisi slusala?? Podeli neko iskustvo sa nama. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Usedelice i osedeli Flojd and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука