Flojd Написано Јануар 16, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 Posle vecernje me je o. Jovica pozvao da veceramo zajedno. Nisam mogao da ga odbijem i seo sam sa njegovom " gardom" malisana. Posto je bio mrsan dan, on je pravio krompir sa kobasicim i salatu od kupusa. Uz molitvu pre jela nas je sedmoro jelo iz te serpe. Svako je dobio svoje sledovanje i svakom je to bilo i vise nego divoljno. Ja nisam video do sad tako malu serpu iz koje smo jeli a da je 7 usta zasitilo toliko hrane. Koliko je samo lepote i cistote u toj jednostavnosti. Ziveti skromno i pobozno, a Bog se pobrine da niko ne ostane gladan. Nije bogastvo u kulama i gradovima, bogatstvo je u skromnosti tj racionalnosti. " Brate, za mene je moja porodica kao jedan mali brod, a ja sam kolmilar tog broda. A upravljivost broda zavisi od svih veslaca koji su na brodu. Nekada ja preuzmem veslo a kormilo prepustim zeni. Nekada kormilo vode i deca. Ali svai deo nase ladje funkcionise na najbolji moguci nacin. Nas brodic trazi mirne i pogodne luke. A slobodan covek je kao camac. On se moze svuda usidriti i sve videti. Slobodan covek bi da obidje svaku luku i svako mesto gde moze cun da pridje. A porodican bira luke. Jer kad dobijes decu postaces blag. Ostri ljudi su najcesce slobodni, a kad dobijes dete sve se menja. Onda ces osetiti pravu blagost i radost zivota. " o. Jovica. Gogić, Ana B. and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 opiši malo o. Jovicu. godište. gde službuje. uslikaj ga. da se upotpuni ova slika. jezik je glasonoša onog što na srcu leži. pravi vojnik Hristov. sveštena lica poprimaju svetlost od Svetlosti. otuda im doza mudrosti. nekom manje. nekom više. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 9 часа, Natasenka рече opiši malo o. Jovicu. godište. gde službuje. uslikaj ga. da se upotpuni ova slika. jezik je glasonoša onog što na srcu leži. pravi vojnik Hristov. sveštena lica poprimaju svetlost od Svetlosti. otuda im doza mudrosti. nekom manje. nekom više. Nemam blagoslov da ga uslikam. On voli da tihuje, a ja da pisem i cavrljam. To je moje zaduzenje. Pisao sam malo o njemu, par poruka ispred, ono sto je blagoslovio. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 4 часа, Liga Džentlmena рече Nemam blagoslov da ga uslikam. On voli da tihuje, a ja da pisem i cavrljam. To je moje zaduzenje. Pisao sam malo o njemu, par poruka ispred, ono sto je blagoslovio. dobra rec je srebro. al ćutanje je zlato. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 36 минута, Natasenka рече dobra rec je srebro. al ćutanje je zlato. E pa ja sam srebro, on je zlato. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече E pa ja sam srebro, on je zlato. ?? ne daš da te hvale. sam se hvališ. metoda ti je. uf. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 2 минута, Natasenka рече ne daš da te hvale. sam se hvališ. metoda ti je. uf. Kako ko, znas vec neko hvali neko kudi, ne ostavljamo na sve isti utisak. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 "Blazeni oni koji imaju poslusnost deteta. Jer poslusnost je iznad posta i molitve. Poslusnost je pokoriti svoju volju tudjoj ili bolje reci osujetiti svoju gordost i sujetu, tako sto ces biti poslusan kao malo dete. Jer dete moze i da place i negoduje ali na kraju poslusa, a najvise vole roditelji onu decu koja ih slusaju, a ta deca znaju biti i dobri ljudi, jer znaju biti pokorna. " O. Jovica Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 " Kad biras zenu drzi oci sirom otvorene, a kad je izaberes neka ti budu poluzatvorene" o. Jovica Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече " Kad biras zenu drzi oci sirom otvorene, a kad je izaberes neka ti budu poluzatvorene" o. Jovica Kad biraš muža drži oči širom otvorene, a kad ga izabereš nek ti budu zatvorene. moja malenkost. ronin and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 4 часа, Natasenka рече Kad biraš muža drži oči širom otvorene, a kad ga izabereš nek ti budu zatvorene. moja malenkost. Ma polu otvorene, ipak valja i po nesto da se vidi, ne valja na sve da se zmuri. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 Управо сада, Liga Džentlmena рече Ma polu otvorene, ipak valja i po nesto da se vidi, ne valja na sve da se zmuri. ? ma. kad razbaca po dnevnoj sobi il kuhinji. bolje da se žmuri. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 5 минута, Natasenka рече ma. kad razbaca po dnevnoj sobi il kuhinji. bolje da se žmuri. Mislim da je spavaca najgora. ? Tu ti je gore nego kad nuklearka da padne. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 Управо сада, Liga Džentlmena рече Mislim da je spavaca najgora. ? Tu ti je gore nego kad nuklearka da padne. mogu da msm. šta da radi? da sklanja za mužem il da zažmuri? reci ti. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 10 минута, Liga Džentlmena рече Ma polu otvorene, ipak valja i po nesto da se vidi, ne valja na sve da se zmuri. ? nemoj samo ko kod mrtvaka koji umre i zaboravi da zatvori oči ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука