Jump to content

Ispovedaonica

Оцени ову тему

Ana B.

Препоручена порука

@Liga Džentlmena Hahahahah, ima u top da te stavi. hahahahah Brate moj, da ti nisam u kozi, nae.....o si ga. hahahhahah, kako li ti izlazis na kraj sa ovim zenama nije mi jasno. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Hahahahah, ima u top da te stavi. hahahahah Brate moj, da ti nisam u kozi, nae.....o si ga. hahahhahah, kako li ti izlazis na kraj sa ovim zenama nije mi jasno. :D:D

Lepo ja kažem nema ispovedaonice bez pića :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Ima kod Dostojevskog par reda, gde kaze, postoje stvari kojih se covek plasi da izgovori samom sebi , a kamoli drugima. ALi me nervira to sto, evo cistog primera, liga je dobar momak, svojim postovima na to ukazuje, a razvlace ga ljudi na tamo na ovamo, kao obicnu gumu. I nije problem u njemu, nego ne razumem kakvi su to ljudi i ko im daje za pravo da se tako odnose prema njemu...

• Свиђа ми се 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Znam koja je, ne moras ni pokazivat. :D Trebas malo samopouzdanje, to da nisi dobar, to svaki normalan covek zna, da nije dobar. Ali ne nameci to zenama, nece one dobrotvora, nego tiranina. Doduse ni one ne znaju. Jedino bice koje zbog jednog razloga i place i smeje se , a nekad i istovremeno... :D

Bio sam previse ostar, umesto da budem blag... Ma nek zeli koja sta hoce, ne marim vise marim samo za svoj mir. ? Kome odgovaram ovakav odgovaram, kome ne a sta cu sad. ? Niko nikom nista ne duguje.

Ne brigajte vi za mene. Sto vise vremena prolazi spoznajem sebe. ? @Maja Pavlovic @Ana B.

"Najveca blagodat je kad postanes blag i cuvas svoje reci, manje zboris" o. Jovica pa eto covek treba teziti tome.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B. Ima kod Dostojevskog par reda, gde kaze, postoje stvari kojih se covek plasi da izgovori samom sebi , a kamoli drugima. ALi me nervira to sto, evo cistog primera, liga je dobar momak, svojim postovima na to ukazuje, a razvlace ga ljudi na tamo na ovamo, kao obicnu gumu. I nije problem u njemu, nego ne razumem kakvi su to ljudi i ko im daje za pravo da se tako odnose prema njemu...

Ma opusti se brate. Neka im je sve to na smirenje. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B.ALi me nervira to sto, evo cistog primera, liga je dobar momak, svojim postovima na to ukazuje, a razvlace ga ljudi na tamo na ovamo, kao obicnu gumu. I nije problem u njemu, nego ne razumem kakvi su to ljudi i ko im daje za pravo da se tako odnose prema njemu...

Liga je predobar momak, meni je samo krivo sto toliko vremena trosi na nebitne osobe. 

Gubis vreme ovde, Ligo, nekim preispitivanjem a ti nisi nista lose uradio.

Подели на овим сајтовима

A nije problem to samo sa njim, uzeo sam kao primer, ali ne znam ni sta da kazem. U dubokom sam nesaglasju sa ovim svetom, nekad i sa sobom. Sa sobom raspravim, sa svetom nikad. :D Kolko god covek okretao glavu, gledao svoja posla, radio na sebi. Okolina zna da vredja i povredi... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Nikola Stojanovic рече

A nije problem to samo sa njim, uzeo sam kao primer, ali ne znam ni sta da kazem. U dubokom sam nesaglasju sa ovim svetom, nekad i sa sobom. Sa sobom raspravim, sa svetom nikad. :D Kolko god covek okretao glavu, gledao svoja posla, radio na sebi. Okolina zna da vredja i povredi... 

Ti si pesnicka dusa

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Nikola Stojanovic рече

Znam kakva okolina moze da bude, nazalost... Tesko je i meni sa samom sobom. Ne volim sto vidim sve oko sebe i pokusavam da ispravim. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Maja Pavlovic рече

Liga je predobar momak, meni je samo krivo sto toliko vremena trosi na nebitne osobe. 

Gubis vreme ovde, Ligo, nekim preispitivanjem a ti nisi nista lose uradio.

Ne preispitujem se, nego polako shvatam neke stavari i nalazim mir. To je poenta. ?

Подели на овим сајтовима

Hvala vam na podrsci. Nego je tema ispovedaonica, pa osetih po trebu da ad napisem ?

Nidza kaze na pisi javno: Pa eto, neka mi oprosti sto sam bio preostar od samog pocetka, bio sam slep sad vise nisam. Divna je ona osoba samo to ja nisam video. 

Eto ispovedeh. Ajmo na neku temu za razbibrigu.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Nikola Stojanovic рече

Cuvaj "biser" rec Boziju za sebe i trosi je samo na ljude koji te razumeju i trudi se da sve uprostis. Onda te nece "zuljati" okolina, osetice tvoju energiju kroz tvoje cutanje. Probaj nista ne mozes da izgubis.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...