Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 3 минута, Maja Pavlovic рече 'oces da ti lupim par samara ovde? Bas je divna... Ligooo, probudi see... Ligo vreme je za gajbu piva da polako počneš Поет and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Liga Džentlmena Hahahahah, ima u top da te stavi. hahahahah Brate moj, da ti nisam u kozi, nae.....o si ga. hahahhahah, kako li ti izlazis na kraj sa ovim zenama nije mi jasno. Flojd and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Hahahahah, ima u top da te stavi. hahahahah Brate moj, da ti nisam u kozi, nae.....o si ga. hahahhahah, kako li ti izlazis na kraj sa ovim zenama nije mi jasno. Lepo ja kažem nema ispovedaonice bez pića Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Ana B. Ima kod Dostojevskog par reda, gde kaze, postoje stvari kojih se covek plasi da izgovori samom sebi , a kamoli drugima. ALi me nervira to sto, evo cistog primera, liga je dobar momak, svojim postovima na to ukazuje, a razvlace ga ljudi na tamo na ovamo, kao obicnu gumu. I nije problem u njemu, nego ne razumem kakvi su to ljudi i ko im daje za pravo da se tako odnose prema njemu... Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 20 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Znam koja je, ne moras ni pokazivat. Trebas malo samopouzdanje, to da nisi dobar, to svaki normalan covek zna, da nije dobar. Ali ne nameci to zenama, nece one dobrotvora, nego tiranina. Doduse ni one ne znaju. Jedino bice koje zbog jednog razloga i place i smeje se , a nekad i istovremeno... Bio sam previse ostar, umesto da budem blag... Ma nek zeli koja sta hoce, ne marim vise marim samo za svoj mir. ? Kome odgovaram ovakav odgovaram, kome ne a sta cu sad. ? Niko nikom nista ne duguje. Ne brigajte vi za mene. Sto vise vremena prolazi spoznajem sebe. ? @Maja Pavlovic @Ana B. "Najveca blagodat je kad postanes blag i cuvas svoje reci, manje zboris" o. Jovica pa eto covek treba teziti tome. Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Ima kod Dostojevskog par reda, gde kaze, postoje stvari kojih se covek plasi da izgovori samom sebi , a kamoli drugima. ALi me nervira to sto, evo cistog primera, liga je dobar momak, svojim postovima na to ukazuje, a razvlace ga ljudi na tamo na ovamo, kao obicnu gumu. I nije problem u njemu, nego ne razumem kakvi su to ljudi i ko im daje za pravo da se tako odnose prema njemu... Ma opusti se brate. Neka im je sve to na smirenje. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Ma opusti se brate. Neka im je sve to na smirenje. ? Treba da te boli baš za ovo ili ono, dal se ti nekome sviđaš ili ne u tome je ključ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 36 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B.ALi me nervira to sto, evo cistog primera, liga je dobar momak, svojim postovima na to ukazuje, a razvlace ga ljudi na tamo na ovamo, kao obicnu gumu. I nije problem u njemu, nego ne razumem kakvi su to ljudi i ko im daje za pravo da se tako odnose prema njemu... Liga je predobar momak, meni je samo krivo sto toliko vremena trosi na nebitne osobe. Gubis vreme ovde, Ligo, nekim preispitivanjem a ti nisi nista lose uradio. Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 A nije problem to samo sa njim, uzeo sam kao primer, ali ne znam ni sta da kazem. U dubokom sam nesaglasju sa ovim svetom, nekad i sa sobom. Sa sobom raspravim, sa svetom nikad. Kolko god covek okretao glavu, gledao svoja posla, radio na sebi. Okolina zna da vredja i povredi... Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 1 сат, Nikola Stojanovic рече A nije problem to samo sa njim, uzeo sam kao primer, ali ne znam ni sta da kazem. U dubokom sam nesaglasju sa ovim svetom, nekad i sa sobom. Sa sobom raspravim, sa svetom nikad. Kolko god covek okretao glavu, gledao svoja posla, radio na sebi. Okolina zna da vredja i povredi... Ti si pesnicka dusa Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Mnogi ne shvataju umetnike, a umetnici su zapravo najbolji ljubavnici Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 1 сат, Nikola Stojanovic рече A nije problem to samo sa njim, uzeo sam kao primer, ali ne znam ni sta da kazem. U dubokom sam nesaglasju sa ovim svetom, nekad i sa sobom. Sa sobom raspravim, sa svetom nikad. Kolko god covek okretao glavu, gledao svoja posla, radio na sebi. Okolina zna da vredja i povredi... Znam kakva okolina moze da bude, nazalost... Tesko je i meni sa samom sobom. Ne volim sto vidim sve oko sebe i pokusavam da ispravim. Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 пре 7 часа, Maja Pavlovic рече Liga je predobar momak, meni je samo krivo sto toliko vremena trosi na nebitne osobe. Gubis vreme ovde, Ligo, nekim preispitivanjem a ti nisi nista lose uradio. Ne preispitujem se, nego polako shvatam neke stavari i nalazim mir. To je poenta. ? Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 Hvala vam na podrsci. Nego je tema ispovedaonica, pa osetih po trebu da ad napisem ? Nidza kaze na pisi javno: Pa eto, neka mi oprosti sto sam bio preostar od samog pocetka, bio sam slep sad vise nisam. Divna je ona osoba samo to ja nisam video. Eto ispovedeh. Ajmo na neku temu za razbibrigu. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 пре 7 часа, Nikola Stojanovic рече A nije problem to samo sa njim, uzeo sam kao primer, ali ne znam ni sta da kazem. U dubokom sam nesaglasju sa ovim svetom, nekad i sa sobom. Sa sobom raspravim, sa svetom nikad. Kolko god covek okretao glavu, gledao svoja posla, radio na sebi. Okolina zna da vredja i povredi... Cuvaj "biser" rec Boziju za sebe i trosi je samo na ljude koji te razumeju i trudi se da sve uprostis. Onda te nece "zuljati" okolina, osetice tvoju energiju kroz tvoje cutanje. Probaj nista ne mozes da izgubis. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука