Milica Bajic Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 10 часа, Maja Pavlovic рече Гле, мени колико је занимљиво чак и Неши тражим слику Ко види Нинџино лице - умреће у најгорим мукама Flojd, Maja Pavlovic and Поет је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 "...Koje li zlo ne ucinih? Koji li greh ne satvorih? " Imam jednu simpaticnu anegdotu koju mogu primeniti na ovoj temi.... kada su moji Strahinja i Nadja imali jedno 4-5 godina, pobiju se oko neke igracke, i to ono bas poceli da se makljaju, posteno, ja im uzmem igracku i kazem im da sad lepo sednu i da razmisle, pazite sad " Gde su pogresili " Ostavim ih tako da sede i razmisljaju....nakon nekog vremena odem kod njih u sobu i pitam " Jeste li razmislili gde ste pogresili ? A Strahinja mi odgovara : Ja sam razmislio, pogresio sam kod televizora na levoj strani !!! Ja u soku, hocu da se zacenem od smeha, ali cuvam ozbiljnost i pitam Nadju " A ti? Kaze: Ja sam razmislila isto sto i Strahinja! ....Sta da vam kazem Pitala sam gde a ne sta su pogresili.... Ali ono sto hocu da kazem je da sam ja razmislila i ispovedam isto sto i vi svi Ana B., Vladan :::., Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Opsovala sam danas ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 2 часа, Milica Bajic рече Ко види Нинџино лице - умреће у најгорим мукама Hahahaahaahahahahaha, Srdjan Todorovic, nindza, mnogo jak film, gde se seti Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 31 минута, Ana B. рече Opsovala sam danas ... A jel to neki greh? ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 6 часа, Liga Džentlmena рече Znaci opet me navode na blud a ja jadan prepodoban. ?? Ma pusti to. Sta bi ligo, imao si juce odlicnu sansu. Sad moras da cekas da dama ponovo pije. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Управо сада, Nikola Stojanovic рече Ma pusti to. Sta bi ligo, imao si juce odlicnu sansu. Sad moras da cekas da dama ponovo pije. Mislis kad popiju tada su devojke naj iskrenije?? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Liga Džentlmena Ma ne to, nego tad imas vece sanse. Posle kad je popusti i shvati da se zeznula, kasno je. Nego izgleda i ti moras da se nacugas pa da priznas onako javno, napises kao covek. Gospodjice ja sam u Vas neizlecivo zaljubljen ! Flojd, Maja Pavlovic and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 14 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Ma ne to, nego tad imas vece sanse. Posle kad je popusti i shvati da se zeznula, kasno je. Nego izgleda i ti moras da se nacugas pa da priznas onako javno, napises kao covek. Gospodjice ja sam u Vas neizlecivo zaljubljen ! Jedan stariji covek mi je rekao:" Kad se dobro napijes tad se zeni pa se posle na tenane kaj". Haha i ti me to savetujes. ?? A mislis da bi pomoglo kad napises javno? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 27 минута, Liga Džentlmena рече A jel to neki greh? ? jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече jeste Koji? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Koji? neka vrsta hule Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече neka vrsta hule https://sites.google.com/site/hawaii2015internet/zanimljivosti/ples Aaa ti mislis na hula ples, a plesati je greh??? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече https://sites.google.com/site/hawaii2015internet/zanimljivosti/ples Aaa ti mislis na hula ples, a plesati je greh??? da ples sa demonima kad j. mater itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Nikola Stojanovic Mene su vec spajali sa Anom, al mi smo dobri dobri drugari, pisah o tome vec. ? Rekoh da je Anci dobra devojka, tako da Nidzo ne cekaj mnogo neko ce vec da je otme. ? A sto se mene tice: "Imam ja "Zhir" koja je vec dugo vremena prisutna u mislima i srcu, al vidis ne da se tu nesto, jer ona niti odlazi niti odlazi vec je tu negde u mislima, i lebdi od leta izmedju jave i sna. Ona je i dalje prisutna, lepa i nasmejana. Njene oci, osmeh, kosa i dalje su u mom secanju. Nesto nas je odaljilo, nesto je stalo izmedju nas. Da li je to test za oboje ili neki znak, samo Bog zna. Zbilo se onako kako je bilo najbolje za oboje u to trenutku. A ja, ja je na trenutak je videh i ona osta zauvek tu, u mom srcu skrivena, sacuvana od spoljasnih uticaja. Cuvam je samo za mene, tu u srcu da je sanjam kad sam sam i uzivam u njenoj blizini laganoj kao san. Mada me muci misao: " Zasto je jos ona jos uvek tu, zasto traje taj tihi muk medju nama." Paulo Koeljo. Поет and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука