Jump to content

Како Вам се допадају предавања на TeamSpeak3?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Дивна Љубојевић и "Благословен јеси Господи"... :cheesy:

Мислим да снимак није довољно квалитетан и да ће убацивање музике у позадину још више отежати слушање.

Кажем, квалитет зависи од опреме предавача. Мислим да није толико лош снимак, чак је доста добар с обзиром да га постављамо на 32кб због лакшег преузимања.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ацина прдавања се добро чују, мада у позадини шишти мало. То се може одређеним софтвером неутралисати и појачати основни звук, и уметнути неку духовну музику, мало утишану да иде у позадини и добро ће бити. Ту се сад могу правити разне варијације. Рецимо да почетак буде само са музиком, једно 10 секунди, затим се постепено утишава музика, а појачава глас предавача и тако исто на крају или чак у средини направити одређене инструменталне секвенце између делова предавања.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Јустинијане, тако је слично и на Светигори ако се не варам  29dz8zk

Нисам слушао предавања са Светигоре. Но чини ми се да се оваквим ефектима појачава концетрација слушаоца и жеља за слушањем.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Tako je na svakom radiju.

No, problem je što ljudi ovde pričaju direktno, bez montaže i bez neke specijalne opreme koja bi omogućila "dizanje" muzike i takve pauze... morao bi da namesti da mu na klik kompjuter "emituje" muziku umesto mikrofona. Kada bi mu muzika išla u pozadini na nekom zvučniku, kod ovako lošeg prenosa zvuka kakav neki imaju, to bi bila samo nepotrebna buka, i ne bi lepo zvučalo da stavi kasnije kao intermeco mikrofon pred zvučnik...  29dz8zk

Sasvim druga priča je "postprodukcija"  29dz8zk

Подели на овим сајтовима

Шти мислите, да ли је добро да у позадини снимка поставимо неку класичну или духовну музику?

Супер је без музике.

И апелујем на предаваће да што пре скокну до неког кинеза и да набаве најефтиније слушалице са микрофоном. Одлично раде заразлику од ових скупљих  29dz8zk

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Skinula sam predavanja pa cu da preslusam cim budem mogla.

Mislim da muzika ne bi trebalo da se stavlja u pozadinu,jer odvlaci paznju i prigusuje govornika.To je moje iskustvo sa takvim emisijama gde se sve izmesa pa me ponese muzika,a govornika prestanem da slusam..Na pocetku i kraju predavanja ne bi smetalo,cak bi bilo bas lepo.

:)

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

Al ste brzi sa uplodom novog predavanja  :cmizdrenje: steta sto mi neradi TS na linuxu  :0104cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ја заборавио на данашње предавање тако да сам дошао пред сам крај.

Богу хвала, предавања се увек поставе "дан после", тако да могу увек да се "скину" и преслушају.

:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Хвала за предивно предавање! О светим моштима никад нешто посебно нисам размишљала, јер једино што сам слушала о томе била је идолатрија! Заиста треба чути шта је истинито штовање и вредност!

girl_jumping

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...