Ana B. Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 28 минута, Vegeta рече Ja ubijam samo muve i komarce. Pauke deportujem preko zida terase, na krov, prstima. Zanimljivo i meni je zao da ubijam pauke i uopste mi ne smetaju БанеЛ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 54 минута, Vegeta рече Ja ubijam samo muve i komarce. Pauke deportujem preko zida terase, na krov, prstima. ja imam Aćima on juri i jede smrdibube i komarce, paukove nikada ne ubijam, njih izbacim kroz prozor. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 @Снежана и како смо данас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 20 минута, Снежана рече jede smrdibube Надам се да не подригује после оброка... Milica Bajic, kordun, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Управо сада, Milica Bajic рече @Снежана и како смо данас? ja sam uvek odlično, nema potrebe da mi persiraš. ako misliš na naš odnos, ne vidim u čemu je problem, nismo dve rečenice razmenile ukupno, ako ti se ne odgovara na pitanja koja sam postavila ili ne želiš da komuniciraš, jednostavno kažeš, nema drame. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 5 минута, Juanito рече Надам се да не подригује после оброка... ne podriguje, al zato prdi ko konjina Juanito је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 18 часа, Сања Т. рече Cesto cujam -" Muskarci su kukavice" Kao i to da su zene hrabre. O cemu se tu radi? Da li je zaista bas tako? Od koga to čuješ?Od razvedenih ozlojeđenih žena? Натан је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 1 минут, Снежана рече ja sam uvek odlično, nema potrebe da mi persiraš. ako misliš na naš odnos, ne vidim u čemu je problem, nismo dve rečenice razmenile ukupno, ako ti se ne odgovara na pitanja koja sam postavila ili ne želiš da komuniciraš, jednostavno kažeš, nema drame. Ма не, питање је било мало у шали, упућено и теби и мени ( без икакве асоцијације на конфликт) а мало у нади да си и ти данас мало мање строга у оцењивању света који нас окружује, а ја можда мало мање романтик, што мени макар не би било згорег...више као добро јутро, како смо данас и сл... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Управо сада, Milica Bajic рече Ма не, питање је било мало у шали, упућено и теби и мени ( без икакве асоцијације на конфликт) а мало у нади да си и ти данас мало мање строга у оцењивању света који нас окружује, а ја можда мало мање романтик, што мени макар не би било згорег...више као добро јутро, како смо данас и сл... Sneža je uvek stroga al pravična... Milica Bajic and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 7 минута, Кратос рече Od koga to čuješ?Od razvedenih ozlojeđenih žena? Жене су одувек биле гласније од мушкараца, тако да није чудо да се често чује тако нешто. Кратос and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 7 минута, Milica Bajic рече Ма не, питање је било мало у шали, упућено и теби и мени ( без икакве асоцијације на конфликт) а мало у нади да си и ти данас мало мање строга у оцењивању света који нас окружује, а ја можда мало мање романтик, што мени макар не би било згорег...више као добро јутро, како смо данас и сл... ја сам строга само према онима који нису ни малолетни ни малоумни, а то са романтиком нема везе, романтична сам и ја само што свет не гледам кроз ружичасте наочаре. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 А признале то или не, све смо се ми једном макар сакриле иза леђа свог мушкарца. Кад је фрка, подразумева се да је мушко тај који ће све да реши како зна и уме. Мислим да је велика храброст потребна у данашњем свету бити глава породице, уопште мушкарац. Прошло су времена када су се многе ствари остављале у наследство, није било много доказивања, а било је и тад. Чик се сада докажи и покажи када се једва налазе поштени начини да се извучеш из родитељске куће, па све остало ... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 18 часа, Сања Т. рече Cesto cujam -" Muskarci su kukavice" Kao i to da su zene hrabre. O cemu se tu radi? Da li je zaista bas tako? Пошто храброст не зависи од пола, значи да није тако. пре 17 часа, Сања Т. рече Evo, cak sam i slusala jednu besedu gde se kaze -" ...i u veri zene su hrabrije...docekaju svestenika, a muz ode-kaze ima obaveze....pa uvek ima obaveze? Ni jednom ne moze da bude tad slobodan?..." Хех, која храброст је потребна да би се дочеко поп? Мада јес незгодно кад нема босиљка у кући. У овом случају је у питању одговорност, не храброст, мада ни то нема везе са хормонима, индивидуално је. пре 17 часа, Сања Т. рече Pa onda "majke hrabrost". Verujem da postoje i ocevi koji se sami veoma dobro bore za decu, ali samo se zene hvale u toj ulozi. Женама је много теже да буду храбре као физички слабијим бићима, па зато и више хвале припада њима. Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 9 минута, Снежана рече ја сам строга само према онима који нису ни малолетни ни малоумни, а то са романтиком нема везе, романтична сам и ја само што свет не гледам кроз ружичасте наочаре. У ствари си ти романтик а ја занесењак. Драго ми је што смо се упознали Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 7 минута, Натан рече Хех, која храброст је потребна да би се дочеко поп? Мада јес незгодно кад нема босиљка у кући. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука