Paradoksologija Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 6 минута, Сања Т. рече Sedim u kafani sa drugaricama, usred najboljeg razgovora jedna kaze da je muz spremio veceru, zove je, pozdravice nas i krece, jer cekaju je. To je za mene velika hrabrost. Pogotovo sto znam da velika vecina muskaraca glumi mangupa i folira se u drustvu, a u stvari nema hrabrosti da ode. Jer, ne retko, bice izvikan. Takodje sam sretala i devojke kukavice, sa druge strane, koje kazu nesto poput: neka ga neka cezne... Dal je moguce??? Nece da cezne, otici ce. Nema potrebe za takvim stvarima. Treba biti normalan. Nije nikakva hrabrost ne folirati se pred drugima već lepo otići na večeru sa porodicom koju je supružnik ma kog pola spremio i poziva te na nju. Znam jer o meni pričaš kordun and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 9 минута, kordun рече nece biti tako, zene su generalno nesigurna i plasljiva bica, o kakvoj hrabrosti tu mozemo govoriti . u vjeri, najveci element zenske vjere je strah od boga ahhaha, cuti tamo Sama bira. To je stvar izbora, kakva ce da bude. Zavisi sta je izazvalo strah, ako je mladunce u opasnosti, bolje da nema onoga ko ga je stavio u opasnost Strah od Boga? ...pa naravno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 5 минута, kordun рече nece biti tako, zene su generalno nesigurna i plasljiva bica, o kakvoj hrabrosti tu mozemo govoriti . u vjeri, najveci element zenske vjere je strah od boga ahhaha, cuti tamo пред животом су жене храбрије од мушкараца и то нисам измислила ја него један паметан мушкарац, а нарочито су храбре у овој нашој земљици/земуници. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече Nije nikakva hrabrost ne folirati se pred drugima već lepo otići na večeru sa porodicom koju je supružnik ma kog pola spremio i poziva te na nju. Znam jer o meni pričaš Pa dobro sad. Skromnost je vrlina Nisam 'tela da te odam :)...al si mi bila inspiracija. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @Снежана Jel rec o Ducicu? Bio covek slab na zene. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 5 минута, Снежана рече пред животом су жене храбрије од мушкараца и то нисам измислила ја него један паметан мушкарац, а нарочито су храбре у овој нашој земљици/земуници. svasta se zove hrabrost, nije predaja hrabrost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Jel rec o Ducicu? да пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Bio covek slab na zene. па и не баш Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 ima hrabrih zena, moja pokojna mam je bila nenormalno hrabra zena, toliko hrabra da su joj se ljudi divili i stvarno je tako, ne sto je moja, a zna se na koga sam ja povukao. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 3 минута, kordun рече svasta se zove hrabrost, nije predaja hrabrost свашта се зове и мушкарац па опет живи Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Управо сада, Снежана рече свашта се зове и мушкарац па опет живи upucacu te iz puske u glavu Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @Снежана Ne mislim bas generalno, ali staviti zenu ispred svog prijatelja je po mom misljenju slabost. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, kordun рече upucacu te iz puske u glavu samo nemoj u noge kordun and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Снежана Ne mislim bas generalno, ali staviti zenu ispred svog prijatelja je po mom misljenju slabost. Ovo ne da je dvosmisleno....trosmisleno je Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Снежана Ne mislim bas generalno, ali staviti zenu ispred svog prijatelja je po mom misljenju slabost. pricas glupost, ako imas dobru zenu ona ti je najpreca, znas onu pjesmu od van gogha, ima li ko drazi od brata mog, dragi je drazi od brata tvog, ne znam sad tacan tekst, ali poJenta ti je tu. Paradoksologija, Снежана and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Снежана Ne mislim bas generalno, ali staviti zenu ispred svog prijatelja je po mom misljenju slabost. требало би да поставиш приоритете, а онда се чудите што не можете да се ожените или одржите брак. Плаво Небо and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука