Jump to content

Muško-ženska hrabrost

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Сања Т. рече

Sedim u kafani sa drugaricama, usred najboljeg razgovora jedna kaze da je muz  spremio veceru, zove je, pozdravice nas i krece, jer cekaju je.

To je za mene velika hrabrost. 

Pogotovo sto znam da velika vecina muskaraca glumi mangupa i folira se u drustvu, a u stvari nema hrabrosti da ode. Jer, ne retko, bice izvikan.

Takodje sam sretala i devojke kukavice, sa druge strane, koje kazu nesto poput: neka ga neka cezne... Dal je moguce??? Nece da cezne, otici ce. Nema potrebe za takvim stvarima. Treba biti normalan.

Nije nikakva hrabrost ne folirati se pred drugima već lepo otići na večeru sa porodicom koju je supružnik ma kog pola spremio i poziva te na nju.

Znam jer o meni pričaš :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, kordun рече

nece biti tako, zene su generalno nesigurna i plasljiva bica, o kakvoj hrabrosti  tu mozemo govoriti .  u vjeri, najveci element zenske vjere je strah od boga ahhaha, cuti tamo

Sama bira. To je stvar izbora, kakva ce da bude.

Zavisi sta je izazvalo strah, ako je mladunce u opasnosti, bolje da nema onoga ko ga je stavio u opasnost ;)

Strah od Boga? ...pa naravno :1319_womens:  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

nece biti tako, zene su generalno nesigurna i plasljiva bica, o kakvoj hrabrosti  tu mozemo govoriti .  u vjeri, najveci element zenske vjere je strah od boga ahhaha, cuti tamo

пред животом су жене храбрије  од мушкараца и то нисам измислила ја него један паметан мушкарац, а нарочито су храбре у овој нашој земљици/земуници.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Nije nikakva hrabrost ne folirati se pred drugima već lepo otići na večeru sa porodicom koju je supružnik ma kog pola spremio i poziva te na nju.

Znam jer o meni pričaš :D

Pa dobro sad. Skromnost je vrlina ;)

Nisam 'tela da te odam :)...al si mi bila inspiracija. ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

пред животом су жене храбрије  од мушкараца и то нисам измислила ја него један паметан мушкарац, а нарочито су храбре у овој нашој земљици/земуници.

svasta se zove hrabrost, nije predaja hrabrost

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

Jel rec o Ducicu? :D

да

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

Bio covek slab na zene. :D:D

па и не баш

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

svasta se zove hrabrost, nije predaja hrabrost

свашта се зове и мушкарац па опет живи

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Снежана :D Ne mislim bas generalno, ali staviti zenu ispred svog prijatelja je po mom misljenju slabost. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

@Снежана :D Ne mislim bas generalno, ali staviti zenu ispred svog prijatelja je po mom misljenju slabost. :D

pricas glupost, ako imas dobru zenu ona ti je najpreca, znas onu pjesmu od van gogha, ima li ko drazi od brata mog, dragi je drazi od brata tvog, ne znam sad tacan tekst, ali poJenta ti je tu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

требало би да поставиш приоритете, а онда се чудите што не можете да се ожените или одржите брак.

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...