Jump to content

Pravo lice "dobrih momaka"

Препоручена порука

пре 15 минута, kordun рече

moze, taman tri jastuka trebaju, jer planiram dve zene da imam, lijevu i desnu...

Знала сам да смо сродне душе. Мора да буде паметна и да има стила.. изабраћемо заједно неку да нам одговара.

пре 17 минута, crisbo88 рече

Машина за прање судова

Хвала, не разумем се у те марке.. ево већ сам заборавила како се зове. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, crisbo88 рече

Чиме се бре ти бавиш кад Милета у отпад на велико бацаш? confused1:cmizdrenje:

izmedju ostalog dostava i montaza bijele tehnike za jednu ogromnu firmu koja se bavi logistikom... otud toliko miele aparata, mada ima dosta i ostalih aparata, ali svabe najvise vole miele, vole kvalitet ako je istinski i onda ne zale da plate.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

izmedju ostalog dostava i montaza bijele tehnike za jednu ogromnu firmu koja se bavi logistikom... otud toliko miele aparata, mada ima dosta i ostalih aparata, ali svabe najvise vole miele, vole kvalitet ako je istinski i onda ne zale da plate.

Брате Србине, па ти си преко!? Нисам ја тамо могао да издржим.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Знала сам да смо сродне душе. Мора да буде паметна и да има стила.. изабраћемо заједно неку да нам одговара.

Хвала, не разумем се у те марке.. ево већ сам заборавила како се зове. :D

sa stilom nego sta, narandzaste cizmice i siva kosa, pa sta ti mislis da ja o tom ne vodim racuna

Подели на овим сајтовима

Bezite od takvih... takvi utripuju da ste vlasnistvo i mesaju vam se u zivot... agresivni su... devojke , cuvajte se... Ne dozvolite da vam neko oduzima dragoceno vreme biolosjog sata... pogldedajte na yt klipove o toxic people/ narcopathy....

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Tavita рече

tacno, psihopata je ne bi stavio na blok, vec u podrum. rasporedjenu po policama...

Не, нису све психопате убице нити су све убице психопате. Психопате  смо немају емпатије, немају савест. Они лагано, немилосрдно газе све да добију оно што желе, али не мора да значи да ће бити касапини. Међу топ менаџерима има доста њих са таквим карактеристикама. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, crisbo88 рече

Брате Србине, па ти си преко!? Нисам ја тамо могао да издржим.

pa nisam ni ja, ja sam se jednom vec bio vratio u srbiju, ali nakon par godina sam otisao ponovo na 4 godine zbog dobrih poslovnih ponuda, sada u februaru se vracam jer sam ispunio ciljeve i vise ne selim nikuda dok mi se otadzbina ne oslobodi.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Не, нису све психопате убице нити су све убице психопате. Психопате  смо немају емпатије, немају савест. Они лагано, немилосрдно газе све да добију оно што желе, али не мора да значи да ће бити касапини. Међу топ менаџерима има доста њих са таквим карактеристикама. :)

Znam, mila. Nego mi je zanimljivo da se zafrkavam na taj način. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milica Bajic рече

П.с. и не односи се на овог нашег дежурног џентлмена!

Чек, чек, не односи се на мене ово за џентлжема, значи остаје ми да сам сировина?:nene:Мицо,мицо... Цц

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Чек, чек, не односи се на мене ово за џентлжема, значи остаје ми да сам сировина?:nene:Мицо,мицо... Цц

Не мораш ти у свакој чорби да будеш мирођија

Подели на овим сајтовима

Dobar momak, to znaci da te postuje, nece da pita o intimi, nece da se ponasa kao neki tamo Srbenda, da namece svoje misljenje po svaku cenu. Upija iz price sta volis. Ovo pricam za dopisivanje, a kad se dokaze i uzivo e onda je to dobar momak.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milica Bajic рече

он ти је као зачин Ц, у све се меша12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Nekada je "nice guy" bio sinonim za beta orbitera, koji bleji u friendzoni neke privlačne devojke i koga ona iskorišćava kao emocionalni tampon, ili čak i materijalno.

Ево га и зачин Ц :)

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Nekada je "nice guy" bio sinonim za beta orbitera, koji bleji u friendzoni neke privlačne devojke i koga ona iskorišćava kao emocionalni tampon, ili čak i materijalno.

Шта је онда nice girl?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ronin рече

он ти је као зачин Ц, у све се меша12:smeha:

Јок, јок зачин ја сам ти зачин Џ. :smeh1:

пре 5 минута, Milica Bajic рече

Па кад чорба није укусна док се ја не умешам. :))) А и свуда ме помињете. Хехе

пре 5 минута, Maja Pavlovic рече

Dobar momak, to znaci da te postuje, nece da pita o intimi, nece da se ponasa kao neki tamo Srbenda, da namece svoje misljenje po svaku cenu. Upija iz price sta volis. Ovo pricam za dopisivanje, a kad se dokaze i uzivo e onda je to dobar momak.

А немој сад се улизујеш, ћу спакујем та дрва и без тога.:nene:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...