Jump to content

Pravo lice "dobrih momaka"

Препоручена порука

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Е ајде сад и ти...од машина признајем само веселу и ону на којој се јање окреће. То могу да виклујем, нема проблема. :)

Ти набави јање, а за ракију не брини. За нас двојицу има. То што вас остале дискриминишем, жалите се по оном правилнику о поступању у установи, бла, бла. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Ти набави јање, а за ракију не брини. За нас двојицу има. То што вас остале дискриминишем, жалите се по оном правилнику о поступању у установи, бла, бла. 

Море. Ал ракију сам да се угрејемо. Пар литара вина уз јање...преживећемо некако. Ови остали су вегани.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Море. Ал ракију сам да се угрејемо. Пар литара вина уз јање...преживећемо некако. Ови остали су вегани.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, gothic88nika рече

@Lady Godiva Nadam se da me nisi pogresno razumela... Naravno, uvek postoji izuzetak u svemu... Los mi je dan... eheee...

Нисам разумела ко то говори и зашто.. тј не разумем зашто би ико знао, петљао се и коментарисао нечију везу или генерално живот. Мсм ја то не радим другим људима, нити ме баш занимају, а не дозвољавам никоме да слично ради мени. Не пратим ни естраду. Тако да ето. :)

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Немам смисла за шта? Ово да доживим...цццц

:tongue:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, gothic88nika рече

@Lady Godiva Nisi me razumela... Nema veze... Nije bilo upuceno tebi... Izvini...

Ма знам да није, причам уопштено да ме заболе за аброве, зла времена, старлете, спозоре... Фураш свој фазон, волиш кога и како ти желиш и боли те уво за све остало. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Добро добро...не љути се брко, оставићу ти запоњак кад испечем ово јање са Банетом :D

Госпоџа и брка.. посвађаћемо се

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Госпоџа и брка.. посвађаћемо се

Немој рећи да јањетина смрди и не просипај вино и биће доста за врхунски пример толеранције :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

оставићу ти запоњак кад испечем ово јање са Банетом :D

Бићемо ипак великодушнији. Што се мене тиче, зависи од тог пива што ми обећала. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva Apsolutno se slazem s tobom, daleko od toga da treba da se prilagodjavas i da slusas kretene oko sebe. Problem je u tome sto u ovom drustvu ne mozes da imas vezu a da se ne mesaju svi redom do te mere, da je unistavaju. E sad, tu je i faktor srece... Ali retki su oni koji su srecni... A ok devojke prosto lose prodju... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Немој рећи да јањетина смрди и не просипај вино и биће доста за врхунски пример толеранције :)

Јаооооооооооо, где ме нађе са јањетином данас. :smeh1:

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Život nas incelaša je izuzetno komplikovan(komplikovan je jer nemamo volje i snage da se menjamo) .Uopšte ne ispunjavamo uslove za vezu a imamo nerealna očekivanja, želje itd. 

Ja pokušavam da ne budem tako fin spolja i iznutra ali nemam istrajnosti u menjanju sebe. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Јаооооооооооо, где ме нађе са јањетином данас. :smeh1:

Чек бре...полако...далеко је пролеће... мада има и преко зиме ал у пролеће је најбоље. А и петак је...полако... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, gothic88nika рече

Problem je u tome sto u ovom drustvu ne mozes da imas vezu a da se ne mesaju svi redom do te mere, da je unistavaju.

Наравно да можеш, све је ствар става. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...