Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Али пракса муслимана говори другачије...

Имамо хиљаде примера.

Док код нас нема ни једног примера насилног преласка у Хришћанство..

И немој бркаш нацију и религију...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Али пракса муслимана говори другачије...

Имамо хиљаде примера.

Док код нас нема ни једног примера насилног преласка у Хришћанство..

И немој бркаш нацију и религију...

Nesto se brzo iznervirate vi djeca ljubavi i pocnete da vrijedjate. Uzimate sebi zua pravo da dajete opomene i da brisete postove i da izbacujete. I to je dijalog? hmmmmm....

Како муслимани гледају на золчине над Хришћанима у С.Африци и Б.Истоку који су починили муслимани?

Ја и даље чекам одговор!

kao i na svaki drugi zločin
Па што нису зауставили насилно превођење Хришћана у ислам и убијања Хришћана...
gde se to desilo?
Подели на овим сајтовима

Теби смешно..

Е па мени није било када су ми причали кроз какву тортуру пролазе..

confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Теби смешно..

i opet ću da se smejem...nema to veze sa islamskim učenjem.niko nema pravo da na silu islamizira
Подели на овим сајтовима

А јел ће мени неко да одговори какав је то Бог који каже да се прво молимо ка Јерусалиму,па после према Меки и да Мека буде центар..како Бог мења мишљења тако?

-->Само молим да Селкоба не одговара на ово питање!

Muhamedu s.a.w.s je prvo od strane Boga bilo naredjeno da smer molitve bude ka Jerusalimu(to je trajalo svega nekoliko meseci),ali je  zbog sve češćih optužbi od strane Jevreja za plagijat vere,i želje Poslanikove da se taj psihički teret skloni,od strane Boga objavljen ajet u kome mu Allah odredjuje za pravac molitve Meku,ka prvom Hramu.
Подели на овим сајтовима

Теби смешно..

i opet ću da se smejem...nema to veze sa islamskim učenjem.niko nema pravo da na silu islamizira
И ја опет велим, пракса говори другачије..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Islam je nuzno koristio silu kao vid misionarenja i tu nema price .

Evo ovako nauka (kako islamska tako i ova druga ) se apsolutno slaze da je mirnog misionrenja u islamu bilo samo na 3% ukupne populacije svih muslimanskih zemalja danas .

Islam nigde ne dolazi sa mirom niti u miru ostaje dokle god ne zavlada i ne nametne sebe samog .Islamizacija Slovena ,Srba,Hrvata,Makedonca ,Crnogoraca je i tebi brate poznata

Подели на овим сајтовима

Da i ja jedno pitanje postavim.

Cesto sam citao da muslimani odbijaju cinjenicu o Hristu kao Bogocoveku zato sto smatraju da je apsurdno da bi svemoguci Bog zrtvovao svog Sina i da bi ga uopste poslao na zemlju da strada. (Ovo parafraziram, ali mislim da pogadjam sustinu; ako gresim, ispravite me).

Da li to znaci da muslimani dozivljavaju bezgranicno milosrdje i ljubav Boga prema ljudima kao neku vrstu ogranicenja njegove svemoci?

Подели на овим сајтовима

Теби смешно..

srcee-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':group111:' />

И ја опет велим, пракса говори другачије..
a ja ću opet.... buuuuuuu
Подели на овим сајтовима

Cesto sam citao da muslimani odbijaju cinjenicu o Hristu kao Bogocoveku zato sto smatraju da je apsurdno da bi svemoguci Bog zrtvovao svog Sina i da bi ga uopste poslao na zemlju da strada. (Ovo parafraziram, ali mislim da pogadjam sustinu; ako gresim, ispravite me).

Da li to znaci da muslimani dozivljavaju bezgranicno milosrdje i ljubav Boga prema ljudima kao neku vrstu ogranicenja njegove svemoci?

ne.Bog nema ograničenja....
Подели на овим сајтовима

ne.Bog nema ograničenja....
Ne razumem.
Подели на овим сајтовима

Наравно. Има "хришћана" којима треба забранити читање Библије.

bendoff...procita ja negde...ne citajte Bibliju izmedju redaka..nego ju citajte,kako pise u Bibliji..

( kritika je bila upucena KC..)

A,covek je samo uvek covek..zer ne..?Citanje samo nije problem.. NEGO TUMACENJE BIBLIJE...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...