Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Што не испробаш практично? Што би чекао ваљан одговор, кад мож' да испробаш... 4chsmu1 Od kud ti znaš da ja nisam isprobao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Od kud ti znaš da ja nisam isprobao? ццц.... Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Šta ćeš,pogreši čovek Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Јавља ли се код вас повремено сумња да би Мухамед могао бити лажни пророк, обзиром на све више чињеница о његовом распусном животу са 4 жене, ратничким и пљачкашким походима које је предводио? Javlja li se kod tebe sumnja u neistinost informacija koje su ti plasirane o čovjeku o kome vjerovatno ni knjige nisi pročitao nego prečivaš ono što si čuo od onih koji laži o njemu a i o islamu šire. Ja sam hvala Allahu smiren u svojoj vjeri za nju živim i za nju umirem. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 А, да ли међу вашим светитељима има нека жена или немате ви тако нешто? Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 А, да ли међу вашим светитељима има нека жена или немате ви тако нешто? Mi nemamo svetitelja. Niko nije svetac. Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Idu li žene u dzamiju i na sahrane? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 U džamije idu i obavljaju molitvu. Što se tiče džennaze propis je: Nema šerijatske zapreke da žene prisustvuju dženazi-sahrani (i klanjaju dženazu namaz-molitvu koja se obavlja prije ukopa, uz poštovanje svih uvjeta koji važe za druge namaze, ali se trebaju ponašati onako kako se ponašaju u džamiji kod redanja safova- i dr., mada kod nas nije uobičajeno da žene prisustvuju i klanjaju dženazu. Nije preporučeno da žene prate dženazu i prisustvuju samom činu ukopa mejita u mezaristanu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Ja sam ti čovek širokih ramena a uskih shvatanja tako da je Islam idealan za mene Ti nas muslimane uistinu nisko držiš! Hvala ti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Vas muslimane poštujem kao ljude,a već sam rekao da ste vi glavni krivci mog razočarenja u Islam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Vas muslimane poštujem kao ljude,a već sam rekao da ste vi glavni krivci mog razočarenja u Islam Zato što ne pišemo ono što želiš? Ljudi mogu da razočaraju, ali Bog nikada.Zato vrati se Onome koji te je stvorio i vjeruj mi tu nema razočarenja. 301 301 301 301 301 301 301 301 301 301 301 301 301 301 301 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Чуо сам (значи непроверено) да се приликом сахране покојник сахрањује усправно, па ако је то тачно постоји ли неки одређени разлог и ако постоји који је? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Чуо сам (значи непроверено) да се приликом сахране покојник сахрањује усправно, па ако је то тачно постоји ли неки одређени разлог и ако постоји који је? Dezinformacija! Trinaesti učenik је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Zato što ne pišemo ono što želiš? Ne,nego dok nisam poznavao islam imao sam neke svoje vidjenje a onda ste došli vi Islamski teolozi i sve rastumačili kako jeste... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука